Inkoper Verre-Oosten

Locatie

Regio Utrecht

Publicatiedatum

05-02-2024

Opdrachtgever

Netwerkt werving & selectie

What's in it for you?

Houd je van trends en dus acteren op trends? Dan is de rol van Inkoper Verre-Oosten voor jou! Vooral omdat je eindverantwoordelijk wordt voor je eigen categorie van trendy producten van top kwaliteit die je gaat sourcen en inkopen.

Je gaat werken voor een familiebedrijf met een informele sfeer en hands-on en no-nonsense mentaliteit. Het is een leuk team en samen zijn jullie trendsetters!

Wat ga je doen en wie ben je?

In deze rol ben je een essentieel onderdeel van het team, waarbij je verantwoordelijk bent voor het inkopen van producten uit het Verre-Oosten. Je krijgt je eigen assortiment waar je eindverantwoordelijk voor wordt.

Je werkt nauw samen met het category management team. Ze zijn verantwoordelijk voor het bepalen van veelal private label collecties gebaseerd op trends en de vraag van de retailklant. Je samenwerking met supply chain zorgt dat producten tijdig en efficiënt worden geleverd.

Verantwoordelijkheden:

  • Hands-on aanpak: Je neemt een proactieve houding aan en tilt het inkoopproces naar een hoger niveau in samenwerking met je collega’s.
  • Ervaring: Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Ownership: Je neemt eigenaarschap over het gehele inkoopproces en zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering.
  • Communicatieve vaardigheden: Je bent communicatief sterk en fungeert als het belangrijkste aanspreekpunt voor leveranciers.
  • Sourcen van nieuwe leveranciers: Actief bezig met het identificeren en aantrekken van nieuwe leveranciers in het Verre-Oosten.
  • Onderhandelen: Je bent verantwoordelijk voor het onderhandelen over condities, waaronder prijsafspraken en SLA's.
  • Kwaliteitsbewaking: Je zorgt ervoor dat alle producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.