Filiaalmanager KWIK FIT

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

14-07-2022

Opdrachtgever

Netwerkt werving & selectie

What's in it for you?

Een mooie filiaalmanagersfunctie met veel verantwoording, ondernemerschap, vrijheid en dat allemaal in een niet alledaagse retail omgeving. Je gaat aan de slag bij een werkgever die openstaat voor jouw ideeën en waar niet alle zaken al in beton gegoten zijn. Zij vinden namelijk dat jij als filiaalmanager echt belangrijk bent! Om je te blijven ontwikkelen worden er diverse trainingen aangeboden. In deze functie kan jij als filiaalmanager jouw kwaliteiten laten zien en je stempel op het filiaal drukken. Een mooie uitdagende functie met een meer dan een passend salaris.

Werk je nu bij een soortgelijk bedrijf en duurt het je allemaal te lang om door te groeien? Of is het gewoon eens tijd voor wat anders, iets nieuws, iets fris? Kom eens met ons sparren of Vomar ook iets voor jóu kan zijn. Of wie weet is misschien een van de andere bedrijven die meedoen aan 'het beste plek gesprek' iets voor jou.

Over Kwik Fit

Kwikf Fit is een retailer die zich begeeft op het snijvlak van detailhandel en automotive. Als onafhankelijk garagebedrijf met een landelijke dekking zijn zij marktleider binnen het fast-fit segment. De cultuur van de organisatie wordt als mensgericht, informeel, professioneel en vooruitstrevend ervaren. Men heeft hart voor de klanten én voor de medewerkers.

Wat ga je doen?

Je wordt volledig verantwoordelijk voor jouw vestiging. Samen met de assistent filiaalmanagers stuur je het team aan en zorg je voor het juiste kwaliteitsniveau. Jij doet er alles aan om samen met je team te zorgen voor optimale klanttevredenheid. Daarnaast schrijf je jaarlijks een actieplan waar jij je team in betrekt en waarover je spart met de regiomanager.

Ook draag je de verantwoordelijkheid voor:

  • het team motiveren van het behalen van de doelen;
  • de uitvoering van het personeelsbeleid;
  • bewaken van het budget.

Wie ben je?

Jij bruist van de ideeën om jouw filiaal nog beter te laten floreren en daar zet je altijd net even dat stapje extra voor. Door jouw ervaring als manager beheers jij situationeel leiderschap en weet je een goede werksfeer te creëren, zodat mensen met plezier naar hun werk gaan. Naast dat je mensgericht bent durf jij als het nodig is mensen ook aan te spreken. Termen als energiek, structuur kunnen aanbrengen, nuchter en oplossingsgericht zijn op jou van toepassing.

Verder beschik je over:

  • ondernemersmentaliteit;
  • hbo werk- en denkniveau (minimaal een afgerond mbo 4 diploma);
  • affiniteit met sales en techniek;
  • een daadkrachtige persoonlijkheid.
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.