Storemanager SPAR UNIVERSITY

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

14-07-2022

Opdrachtgever

Netwerkt werving & selectie

Wat ga je doen?

Als Storemanager van één of meerdere SPAR University winkels kun je jouw ondernemerschap de volle ruimte geven!

We zijn zowel opzoek naar Storemanagers die één winkel gaan runnen als (multi-) Storemanagers die 2-3 winkels onder hun verantwoording krijgen.

Als Storemanager van één of meerdere verkooppunt(en) zorg jij er samen met jouw team voor, dat alles in- en rondom het verkooppunt op rolletjes loopt. Je toont initiatief en denkt mee hoe jouw filiaal/filialen optimaal kunnen draaien. Ook help en adviseer je klanten tijdens het winkelen. Jouw teams kunnen variëren van 5 tot 35 medewerkers per verkooppunt.

Over SPAR University

SPAR University wil dé Grab & Go formule in Nederlandse studentensteden zijn! Ze zijn groots in kleine locaties. SPAR Together Better heeft drie brands: City, University en The Tosti Club en zitten op high-traffic locaties voor forensen, studenten, scholieren en mensen die in de stad wonen of werken.

Wie ben je?

Je geeft nu leiding in een winkel. Dat kan een supermarkt zijn, maar ook een Blokker of een ander soort winkel is prima. Wat je verder moet zijn en kunnen bespreken we graag met je. Minstens zo belangrijk is namelijk waar jíj energie van krijgt. Dus, laten we gewoon even kennismaken.

Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.