Winkelmanager XENOS

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

14-07-2022

Opdrachtgever

Netwerkt werving & selectie

What's in it for you?

Hoe mooi is het om voor een retailer te werken waaraan gebouwd wordt en waar ook de middelen beschikbaar zijn om te bouwen. Xenos gaat groeien en jij speelt als winkelmanager hier een belangrijke rol in. De energie die rondgaat is aanstekelijk. De winkel is jouw winkel en daar ga je een succes van maken. Jouw creativiteit krijgt hier de ruimte. Je stimuleert medewerkers in jouw team en zoekt naar commerciële kansen. Bij Xenos begrijpen ze dat de winkelmanagers het belangrijkste zijn in de organisatie. Ze kunnen van alles bedenken op het hoofdkantoor, maar het gebeurt in de winkels! Voor de groei en ontwikkeling is daarom een gepast budget beschikbaar en naast een mooi salaris, geniet je ook van de goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een jaarlijkse bonus en personeelskorting.

Werk je nu bij een soorgelijk bedrijf en duurt het je allemaal te lang om door te groeien? Of is het gewoon eens tijd voor wat anders, iets nieuws, iets fris? Kom eens met ons sparren of Xenos ook iets voor jóu kan zijn. Of wie weet is misschien een van de andere bedrijven die meedoen aan 'het beste plek gesprek' iets voor jou.

Over Xenos

Je wordt winkelmanager bij Xenos, een retailorganisatie dat volop aan het groeien en ontwikkelen is. De formule wordt aangepakt, evenals het assortiment en ook op verschillende andere onderdelen. Een mooi bedrijf dat veel investeert in de ontwikkeling van haar mensen.

Wat ga je doen?

In de functie van winkelmanager bij Xenos wil je dat jouw winkel er top bij staat. In jouw winkel worden klanten verrast door het assortiment, de creativiteit, de combinaties, de sfeer en vooral: door de medewerkers. Bij jou komen klanten terug, voor zichzelf of voor een leuk cadeau. Je wilt een winkel waar je team plezier uitstraalt, de omzet door het dak gaat en waar ook de kosten onder controle zijn. Jouw winkel is één van de beste van Xenos en daar werk je elke dag met heel veel plezier aan.

Wie ben je?

  • Je bent een enthousiaste leidinggevende met enkele jaren ervaring;
  • Je hebt minimaal een mbo-4 diploma;
  • Je stimuleert en motiveert jouw team om het beste uit zichzelf te halen en initiatief te nemen;
  • Je hebt een goed gevoel voor klantgerichtheid en cijfers;
  • Je bent ondernemend en altijd op zoek naar commerciële kansen.

Je hebt het eigenlijk al gelezen: jij bent die winkelmanager die het vak gewoon heel erg leuk vindt!

Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.