Clubmanager SPORTCITY

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

14-07-2022

Opdrachtgever

Netwerkt werving & selectie

What's in it for you?

Krijg je energie van direct contact met jouw gasten en werk je graag in een sportieve omgeving. Dan is de functie van club manager bij SportCity écht iets voor jou!

Als eindverantwoordelijke voor jouw club krijg je veel ruimte voor eigen initiatieven, waardoor je samen met je team (20 personen) echt je stempel drukken op de sfeer en resultaten van jouw club. Aan je eigen groei wordt natuurlijk ook gedacht! Interne opleidingen en carrière mogelijkheden zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf kunt halen. Maar het meest bijzondere: je kunt anderen helpen om gezond te leven en hun sportieve doelen helpt te realiseren. Hoe mooi is dat?!

Werk je nu bij een soort gelijk bedrijf en duurt het je allemaal te lang om door te groeien? Of is het gewoon eens tijd voor wat anders, iets nieuws, iets fris? Kom eens met ons sparren of SportCity ook iets voor jóu kan zijn. Of wie weet is misschien een van de andere bedrijven die meedoen aan 'het beste plek gesprek' iets voor jou.

Over Sportcity

SportCity, is de gezelligste sportclub om fit te worden. Waar iedereen zich thuis voelt en in een ongedwongen sfeer kan werken aan zijn of haar persoonlijke sportdoelstellingen. SportCity is één van de meest onderscheidende health club-ketens van ons land in het midden tot hogere segment. In totaal heeft SportCity 25 locaties verspreid over Nederland.

Wat ga je doen?

Als clubmanager ben je de spil binnen jouw locatie. Samen met je teamleden zorg je voor een ontspannen en gezellige sfeer waarin in leden zich thuis voelen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de fitness, groepslessen en het ledenbehoud. Ook ben je verantwoordelijk voor de ledeninstroom (service & sales), horeca en receptie. Binnen jouw locatie is er veel ruimte voor (lokaal) ondernemerschap. Jouw activiteiten zorgen ervoor dat je de beste sport locatie van jouw dorp of stad bent!

Wie ben je?

  • Je houdt van het contact met mensen en bent helemaal in je element wanneer je merkt dat anderen het naar hun zin hebben.
  • Je bent een coach voor zowel je eigen team als voor de sporters om je heen.
  • Je werkt planmatig en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de cijfermatige ontwikkeling van je club.
  • Je houdt ervan om het voortouw te nemen en maakt anderen enthousiast voor jullie plannen.
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.