Key accountmanager retail

Locatie

Omgeving Utrecht | VERVULD

Publicatiedatum

07-10-2021

Opdrachtgever

Netwerkt werving & selectie

What's in it for you?

Een mooie functie bij een interessante organisatie waar je echt iets kunt toevoegen en waar jouw kennis, input en zelfstandigheid worden gewaardeerd!

Relaties onderhouden met de meest succesvolle bedrijven binnen het food retail kanaal?
Als key accountmanager retail ga jij zorgen dat de supermarkten beschikking hebben over mooie luxe ambachtelijke producten die ze vervolgens kunnen verkopen aan hun klanten.

Naast een uitdagende functie, binnen een organisatie en een branche in beweging, bieden zij jou een marktconform salaris.

Waar ga jij werken?

Deze ondernemende organisatie levert ambachtelijke producten aan het food retail kanaal waarmee zij zich echt kunnen onderscheiden.
Binnen de branche waarin onze opdrachtgever opereert zit veel potentieel dat zij nog beter willen gaan benutten. Onze opdrachtgever heeft een uniek sterk netwerk waardoor zij landelijke dekking kunnen bieden aan hun klanten. Pijlers voor deze totaalleverancier zijn service, innovatie en maatwerk.

Voor de cultuur hoef je het niet te laten, deze is open en laagdrempelig. In jouw functie rapporteer je aan de commercieel directeur.

Wat ga jij doen als Key accountmanager retail?

Als key accountmanager retail ben jij verantwoordelijk voor de het onderhouden van de bestaande klanten en new business binnen het supermarkt kanaal.

In de rol van key accountmanager retail ben je het aanspreekpunt en gesprekspartner op niveau van de food retail klanten van onze opdrachtgever. Binnen de branches waarin onze opdrachtgever opereert zit veel potentieel dat zij nog beter willen gaan benutten. Jij wordt omzetverantwoordelijk en optimaliseert het rendement van jouw accounts. In jouw functie verzorg je relatiebeheer en de acquisitie van nieuwe klanten.

Jouw accounts bestaan uit grote en kleinere food retailers. De ene keer zit je om tafel met de category manager en de andere keer bijvoorbeeld met een ondernemer die meerdere supermarkten exploiteert. Je denkt met ze mee en vertaalt hun behoeften naar klantgerichte maatwerkoplossingen. Vanzelfsprekend hou je de ontwikkelingen van de markt en de (potentiële) klanten bij.

Wie ben jij?

Jij weet dat verkopen begint bij goed luisteren. Je signaleert commerciële kansen en springt hierop in. Als mens ben je empathisch, goed benaderbaar een verbinder en energiek. Je ben een echte relatiebeheerder en daarnaast een kei in sales. De wens van de klant staat bij jou op nummer één.
Wij zoeken een daadkrachtige key accountmanager die ervaring heeft binnen het retail of FMCG-kanaal.

Verder beschik je over:

  • een afgerond hbo-bachelor opleiding;
  • een resultaat- en doelgerichte houding;
  • sterke communicatieve vaardigheden.
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.