Filiaalmanager SPECSAVERS

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

14-07-2022

Opdrachtgever

Netwerkt werving & selectie

What's in it for you?

Als Filiaalmanager bij Specsavers kom je te werken in de commerciële retail zorgsector waar je echt het verschil maakt in het dagelijkse leven van jouw klant. Je gaat een goed salaris verdienen en hebt veel trainingsmogelijkheden. Al werkzaam bij Specsavers als Filiaalmanager is jouw stap naar ondernemerschap dichterbij.

Werk je nu bij een soortgelijk bedrijf en duurt het je allemaal te lang om door te groeien? Of is het gewoon eens tijd voor wat anders, iets nieuws, iets fris? Kom eens met ons sparren of Specsavers ook iets voor jóu kan zijn. Of wie weet is misschien een van de andere bedrijven die meedoen aan 'het beste plek gesprek' iets voor jou.

Over Specsavers

In 1984 is opticienketen Specsavers opgericht met de visie om een opticien te zijn die net zo betrouwbaar was als de lokale opticien, maar met de inkoopkracht van een internationale onderneming. Het idee hierachter was dat zij zo voordelige prijzen konden voeren zonder dat het ten koste ging van de kwaliteit. Nog steeds staat dit ideaal centraal in alles wat Specsavers doet. Met hart voor de lokale ondernemer en een slim inkoopbeleid weet Specsavers haar klanten jaar in jaar uit aan zich te binden. Inmiddels is Specsavers gegroeid tot een internationale optiek- en audicienketen.

Specsavers staat voor:

  • professionele oog- en hoorzorg voor iedereen;
  • opleiding en kennisdeling;
  • waardevolle samenwerkingen;
  • maatschappelijke betrokkenheid.

Wat ga je doen en wie ben je?

  • Als Filiaalmanager bij Specsavers kom je in dienst bij een Franchisenemer / Retail Partner die meerdere winkels in zijn/haar portefeuille heeft. Samen met jouw team en een ervaren opticien, zorg je dat je klant met het beste advies voorzien wordt.
  • Je zorgt verder voor een uitmuntend winkelbeeld en bent voor die winkel het gezicht en de gastheer van jouw lokale klant. Je hebt daarom ook een belangrijke rol in de lokale marketingactiviteiten.
  • Als coachende manager til je je team naar een hoger niveau. Uiteraard ben je ook gewend om met kpi's te werken en je wil het beste resultaat behalen. Daarnaast ben je een ervaren manager binnen de retail, hospitality of zorgsector met een hbo werk- en denkniveau.
  • Is ondernemerschap meer iets voor jou? Dan kun je kiezen om zelf Franchisenemer/Retail Partner te worden bij Specsavers. Klik deze link voor meer informatie over deze mogelijkheid.
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.