Spring in 't veldmanager JUMPSQUARE

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

14-07-2022

Opdrachtgever

Netwerkt werving & selectie

Praten kan altijd toch?

Sport, muziek, fun en toch serieus leidinggeven en carrière maken in één baan....bestaat dat? Jazeker! Kom eens praten over de baan van parkmanager. Misschien beleef je dan straks zelf dagelijks de 'jumpfun' in een van de trampolineparken van Jumpsquare.

Wil je iedereen in beweging krijgen en kan je zelf ook moeilijk stilzitten? Wil je de hele dag met je team in beweging zijn? Kan je carrière ook wel wat beweging gebruiken? Mooi, laten we eens met elkaar gaan praten.

Waag jij de sprong?

Lijkt het je wat om:

  • elke dag blije gasten te ontvangen die uitkijken naar een leuke dag?
  • te werken in een jonge omgeving waar het enthousiasme vanaf spat?
  • in een sportieve omgeving, samen met je team, je gasten een unieke ervaring te bezorgen?
  • naast de fun, ook gewoon serieus met je vestiging aan de slag te gaan om het elke dag net weer iets beter te doen?
  • alles te mogen doen waar het jouw park betreft, zoals lokale marketing, het vormgeven van de parkstrategie en het motiveren en sterker maken van je team?

Dan komen we graag met je in gesprek!

Over Jumpsquare

Jumpsquare Group is het grootste trampolinepark van Noordwest Europa. Het bedrijf groeit enorm snel en heeft de ambitie om de komende jaren verder te bouwen aan de uitbreiding van het bedrijf.

Jumpsquare wil iedereen (meer) in beweging krijgen met mooie trampoline funparken waar mensen samenkomen en inspannen en ontspannen in een leuke en veilige omgeving. Met 30 parken in 4 landen is Jumpsquare altijd op zoek naar leidinggevenden die zich thuisvoelen in de jonge en dynamische, sportieve omgeving.

Wie ben jij?

Je geeft leiding in een winkel of in een hospitality omgeving, je bent gedreven en ambitieus en vooral op zoek naar een baan waar FUN de hoofdfactor is.

Een stevige opleiding is mooi meegenomen maar het gaat meer over wie je bent dan over jouw ervaring en opleiding. Over de rest kunnen we het hebben als we gaan sparren over deze leuke baan bij deze hippe werkgever.

Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.