Junior Systeembeheerder in Utrecht

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

05-04-2024

Publicatie eindigt

05-04-2025

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Functie omschrijving

Onze klant, gevestigd in het bruisende Utrecht, gooit de deuren open voor een energieke Junior Systeembeheer! Misschien ben jij wel de dynamische aanvulling waar ze naar op zoek zijn, of ken je toevallig iemand die naadloos in het team past. Duik eens in de onderstaande vacature! Deze organisatie is op zoek naar een enthousiaste Junior Systeembeheerder die helemaal losgaat in het vastleggen, monitoren en opvolgen van klantvragen. Jij bent de superheld die tussen klanten en ons team weet te schakelen. Je beantwoord gebruikersvragen en escaleert ze waar nodig door naar het team, óf je lost ze zelf op. En alsof dat nog niet genoeg is, hou jij je bezig met het in de gaten houden van klantinfrastructuren, het supporten van spannende projecten en het klaarstomen van werkplekken. Als kers op de taart krijg je ook nog de kans om door te groeien naar de epische rollen van Cloud Engineer of Consultant. Als Junior Systeembeheerder ben jij het gezicht van de organisatie. Je bent in gesprek met klanten en werkt samen met onze engineers. Rapportages gaan rechtstreeks naar de Operationeel Manager, terwijl je technische kennis kan delen met je collega’s! Nu hoor ik je denken ‘What’s in it for me?’· Uiteraard een mooi startsalaris tussen de €2600 en €3500 bruto per maand· Een overvloed aan certificeringen, bijvoorbeeld de AZ-900, MS-900, MD102, AZ800/801 of AZ104· Reis in stijl: keuze uit leasemogelijkheden, een mobiliteitspas of een reiskostenvergoeding.· 25 vakantiedagen om de wereld te ontdekken, of voor een Digital Detox· Directe pensioensopbouw· Coaching trajecten op maat én doorgroeimogelijkheden naar diverse specialisaties
Wat neem jij met je mee· Een afgeronde IT opleiding is zeer gewenst· De klant wenst minimaal twee jaar ervaring binnen een gebruiker ondersteunende positie· Rijbewijs is een grote pre óf je moet zeer makkelijk kunnen reizen naar Utrecht· Een gezonde dosis enthousiasme!
Wie is Linden-ITVoor onze medewerkers zijn wij een werkgever die begrijpt waar de ICT-professionals van tegenwoordig naar op zoek zijn. Daarom bieden wij uitdagende projecten, flexibele arbeidsvoorwaarden, afwisseling en groeikansen. Daarnaast stemmen wij een persoonlijk opleidingsplan met je af; hierbij kun je denken aan Microsoft certificeringen, maar als partner van Cisco heb je ook toegang tot het NetAcad portaal.
Onze recruiters adviseren je graag over een plan om de juiste stappen in jouw carrière te gaan maken. Stuur jouw CV naar sollicitatie@linden-it.com of neem contact op via 085 – 049 32 40.
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.