Helpdeskmedewerker in Utrecht

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

21-11-2023

Publicatie eindigt

20-11-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Functie omschrijving

Wat je doet als Helpdeskmedewerker in UtrechtAls helpdeskmedewerker in Utrecht en omgeving ben je voornamelijk bezig met puzzelen en het oplossen van problemen van gebruikers. Dit kan op verschillende manieren en volgens verschillende procedures, waarbij je ICT ondersteuning biedt via e-mail, telefonisch en op locatie. Wij zorgen er voor dat je goed bent voorbereid op de omgeving van de opdrachtgever, onder andere door middel van opleidingen en certificeringen. Onze klanten variëren van (internationale) startups tot aan grote organisaties waar je deel uit maakt van een groter team.
Je houdt je bezig met het aannemen en registreren van incidenten. Hierdoor heb je dus veel contact met verschillende klanten en gebruikers. Je bewaakt deze incidenten en houdt de klant op de hoogte van de status. Daar waar jij het zelf op kunt lossen doe je dit natuurlijk direct, maar mocht je er echt niet uitkomen dan kun je altijd nog de hulp in roepen van je collega’s op de 2e lijn.
Jouw kennis en ervaringJe hebt een enorme wil om direct een vliegende start te maken in je ICT carrière. Je bent gedreven, hebt thuis allerlei installaties staan en ICT zit in je bloed. Je vindt het leuk om bezig te zijn met dingen als VR, Raspberry Pi, gamen en het bouwen van je eigen oplossingen. Je bent in ieder geval afgestudeerd ICT’er op MBO niveau 3 of 4. Hierbij heb je de opleiding gevolgd voor systeembeheerder of applicatie beheerder.Verder is het natuurlijk belangrijk dat je representatief overkomt, goed met gebruikers kunt communiceren en altijd op zoek bent naar oplossingen.
  • Je hebt een afgeronde ICT opleiding MBO niveau 3 of 4
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands
  • Het is een pre als je ook Engels goed beheerst
  • Je hebt geen 9 tot 5 instelling aangezien ICT 24 uur door gaat
  • Het is een pre als je al in het bezit bent van je rijbewijs
Wij zijn Linden-ITVoor onze medewerkers zijn wij een werkgever die begrijpt waar de ICT-professionals van tegenwoordig naar op zoek zijn. Daarom bieden wij uitdagende projecten, flexibele arbeidsvoorwaarden, afwisseling en groeikansen. Daarnaast stemmen wij een persoonlijk opleidingsplan met je af; hierbij kun je denken aan Microsoft certificeringen, maar als partner van Cisco heb je ook toegang tot het NetAcad portaal. Wat werken bij Linden-IT voor jou betekent
  • Uitdagende projecten bij diverse opdrachtgevers
  • Een salaris wat ligt tussen de €2200 en €2700 bruto per maand afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak en een goed pensioen
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het ontwikkelen van jezelf door middel van opleidingen en certificeringen (kosteloos)
  • Een plek tussen de beste IT-professionals!
  • Een fulltime dienstverband
Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden van Linden-IT? Deze lees je hier. Jouw sollicitatieprocedure1. Solliciteer op deze vacature2. Telefonisch kennismakingsgesprek of een videogesprek3. Kennismaken op één van onze kantoren bij jou in de buurt4. Match gevonden tussen jou en een passend project?5. Aan de slag als IT-professional!
Advies nodig bij het vinden van de juiste baan voor jou?Onze recruiters adviseren je graag over een plan om de juiste stappen in jouw carrière te gaan maken. Stuur jouw CV naar sollicitatie@linden-it.com of neem contact op via 085 - 0493240
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.