Parttime HR Adviseur

Locatie

Woerden

Publicatiedatum

19-02-2024

Publicatie eindigt

23-05-2024

Opdrachtgever

Searchr

Functie omschrijving

Voor Peoplez, een HR Adviesbureau in Utrecht, zoeken we een parttime HR Adviseur, die verschillende opdrachtgevers gaat ondersteunen.

In deze functie van HR Adviseur ben je dus in dienst bij Peoplez, maar ondersteun je andere organisaties in de meest brede zin. Je bent wekelijks op locatie actief en je bént feitelijk de HR afdeling. De opdrachtgevers zijn in dit geval gevestigd in Zeist en Utrecht.

Een hele afwisselende functie dus, als parttime HR Adviseur, bij meerdere (typen) organisaties. Alle onderwerpen binnen het HR domein komen in deze functie van HR Adviseur voorbij: verzuim, ontwikkeling medewerkers, begeleiding en advisering van medewerkers en management op HR gebied, etc. etc.

De HR Adviseur wordt ondersteund door de HR Servicedesk van Peoplez (voor administratieve ondersteuning en als back up) en door een HR Manager, die als sparringpartner en vraagbaak optreedt.

Functie eisen

Voor Peoplez en haar opdrachtgevers zoeken we een allround HR Adviseur, een generalist, die het leuk vindt om voor meerdere organisaties te werken. Uiteraard moet het je passen om voor meerdere organisaties te werken, je moet dus goed kunnen schakelen en verder:

  • heb je HBO niveau;
  • heb je al ervaring als HR Adviseur;
  • ben je tussen de 24 en 32 uur beschikbaar;
  • ben je bij voorkeur woonachtig in de regio Utrecht, Zeist, Driebergen, Bunnik, etc.

Bedrijfsprofiel

Peoplez is een HR Adviesbureau dat haar klanten ondersteunt op HR gebied. Bij sommige organisaties neemt Peoplez HR volledig over, o.a. door een HR Professional ter plaatse te hebben (HR outsourcing), bij andere doet Peoplez de HR op afstand (via de HR Servicedesk) en er zijn ook vaak projectmatige klussen zoals het optuigen van een functiehuis, salarisgebouw, gesprekscyclus, etc.

Peoplez zit in Utrecht en er werken 8 mensen vast en 4 freelance HR adviseurs.

De HR Adviseur die we nu zoeken woont idealiter In Utrecht of ten Oosten van Utrecht, aangezien een van de opdrachtgevers in Driebergen- Zeist zit en de andere in Utrecht-Zuid.

Arbeidsvoorwaarden

Het team is professioneel, gezellig en informeel. De arbeidsvoorwaarden (salaris, vakantiedagen, pensioen, etc.) zijn prima en er is ook de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Alle HR Professionals worden begeleid en aangestuurd door Fred an Haack, 1 van de eigenaren (en hij is een zeer ervaren HR Manager).
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.