Schadehersteller (allround) / Autospuiter bij AutoUnit in Utrecht

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

27-11-2023

Publicatie eindigt

26-11-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Wil jij werken bij het autobedrijf van de toekomst? Bij AutoUnit ga je aan de slag binnen een jong en dynamisch team waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. AutoUnit heeft een splinternieuw pand gebouwd aan de A2 bij Utrecht en heeft een van de grootste overdekte showrooms van Nederland. Met ruim 400 auto’s hoef jij je nooit te vervelen en zijn er tal van uitdagingen. Naast de verkoop heeft AutoUnit een hypermoderne werkplaats, spuiterij en poetscentrale. Bovendien is de hele vestiging klimaatneutraal en is duurzaamheid in alle processen doorgevoerd. Je werkt samen in een team van gedreven collega’s in een vestiging waar hard gewerkt wordt en ook onderling veel plezier wordt gemaakt. Kortom, het bedrijf waar jij wilt werken!

Functie omschrijving

Als Allround Schadehersteller ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden bij het herstellen van schade aan personenauto's en lichte bedrijfswagens. Jouw expertise zorgt ervoor dat elk voertuig in perfecte staat de weg op kan. Of het nu gaat om eenvoudige reparaties of complexere gevallen, jij staat klaar om de klus te klaren.

Je belangrijkste taak is om schade deskundig te herstellen, zodat de klant met vertrouwen en veiligheid zijn reis kan voortzetten. Het werk als Allround Schadehersteller is uiterst gevarieerd, aangezien je te maken krijgt met diverse soorten schadegevallen. Het vereist niet alleen kennis van verschillende hersteltechnieken, maar ook het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om door te groeien naar de rol van voorman binnen het team. Hierdoor krijg je de kans om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen en een nog prominentere rol te spelen in de autoschadeherstelwerkplaats.

Het werk van een Allround Schadehersteller is niet alleen een baan, het is een passie en een toewijding aan vakmanschap. Je draagt bij aan de veiligheid op de weg en zorgt ervoor dat voertuigen weer in hun oorspronkelijke glorie hersteld worden. Jouw rol als vakman is van onschatbare waarde voor zowel het team als de tevredenheid van de klanten. Bovendien kom je te werken in de modernste autoschadeherstelwerkplaats van Nederland, waar innovatie en kwaliteit hand in hand gaan.

Wij vragen

Uiteraard heb je de opleiding Autoschadehersteller met succes afgerond en beschik je over enkele jaren werkervaring in dit vakgebied. Je hebt ervaring als autospuiter of plaatwerker en hebt expertise in licht voorbewerken en het uitvoeren van de- en montagewerkzaamheden. Naast jouw uitgebreide ervaring, ben je tevens flexibel ingesteld en focus je sterk op klanttevredenheid en servicegerichtheid.

Wij bieden

Wanneer je bij AutoUnit komt werken, maak je deel uit van een bruisend en energiek team. Je krijgt de kans om te werken in een geweldig bedrijf met prachtige producten in een moderne schadewerkplaats. Naast deze geweldige werkomgeving bieden ze ook een aantrekkelijk salaris, ruime vrije dagen en een uitdagende functie waarin er volop mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontplooien.

Bij AutoUnit staat persoonlijke groei hoog in het vaandel, en je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en eventueel zelfs door te groeien naar de rol van voorman. Naast je huidige werkzaamheden krijg je op dat moment de verantwoordelijkheid om leiding te geven aan het team van autoschadeherstellers. Kom en ervaar zelf hoe zij jouw carrière naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

Sollicitatieprocedure

E-mail
Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.