Junior Verkoopadviseur bij AutoUnit in Utrecht

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

14-11-2023

Publicatie eindigt

13-11-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Wil jij werken bij het autobedrijf van de toekomst? Bij AutoUnit ga je aan de slag binnen een jong en dynamisch team waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. AutoUnit heeft een splinternieuw pand gebouwd aan de A2 bij Utrecht en heeft een van de grootste overdekte showrooms van Nederland. Met ruim 400 auto’s hoef jij je nooit te vervelen en zijn er tal van uitdagingen. Naast de verkoop heeft AutoUnit een hypermoderne werkplaats, spuiterij en poetscentrale. Bovendien is de hele vestiging klimaatneutraal en is duurzaamheid in alle processen doorgevoerd. Je werkt samen in een team van gedreven collega’s in een vestiging waar hard gewerkt wordt en ook onderling veel plezier wordt gemaakt. Kortom, het bedrijf waar jij wilt werken!

Functie omschrijving

Als Junior Verkoopadviseur ben jij enthousiast, ondernemend en energiek. Je bent een verkooptalent en functioneert als product genius over merken als Tesla, Land Rover, Porsche, Audi, BMW en Volkswagen. Als onderdeel van het verkoopteam krijgt de ruimte je te ontwikkelen; van een goede klantenontvangst tot het sluiten van de koop, de aflevering en de aftersales. Naast het verkopen van auto’s ben je ook bezig met verwante verkooptaken zoals een social media strategie, showroomnetheid en het juist presenteren van auto’s offline en online. Je wordt tijdens dit leerproces bijgestaan door ervaren verkopers en krijgt alle kansen om jezelf te ontplooien tot een verkoopspecialist die zowel in de showroom als online actief is.

Wij vragen

Om succesvol te zijn, verwachten wij van je dat je een commerciële achtergrond hebt. Dit mag zijn omdat je een commerciële opleiding hebt gedaan, of omdat je wellicht al wat ervaring hebt in de sales. Jouw denk- en werkniveau is MBO+ en je hebt een passie voor auto’s en de omgang met mensen. Daarnaast heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden en heb je een hands-on mentaliteit. Daarbij heb je een klantgerichte instelling, verlies je de commerciële belangen nooit uit het oog, ben je eerlijk en oprecht. Tenslotte wil jij een mooie en uitdagende commerciële baan bij je jezelf volledig kan ontplooien bij een mooi, uniek en toonaangevend autobedrijf.

Wij bieden

Werken bij AutoUnit betekent dat je onderdeel bent van een jong en dynamisch team en mag werken in een fantastisch bedrijf en showroom met mooie producten. Naast alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot verkoopspecialist, krijg je een goed salaris (met eventueel provisie), meer dan genoeg vrije dagen en een leuke en uitdagende functie.

Sollicitatieprocedure

E-mail
Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.