Administratief Medewerker (m/v) parttime bij Autobedrijf de Pijper in Maarssen

Locatie

Maarssen

Publicatiedatum

11-11-2023

Publicatie eindigt

10-11-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Autobedrijf de Pijper is een universeel autobedrijf en is begonnen in 1979. Bert de Pijper ging het avontuur aan en begon een eigen autogarage in zijn woonplaats Tienhoven. Tien jaar later was de klantenkring en de voorraad dusdanig toegenomen, dat een verhuizing richting Maarssen de vervolgstap was.

In Maarssen werd er een geheel nieuw pand gebouwd aan de Straatweg 1A te Maarssen, waar het bedrijf nog steeds gevestigd is. Op deze nieuwe locatie had het bedrijf de mogelijkheden om te groeien en de klanten in nog meer behoefte te voorzien. Met deze verhuizing naar Maarssen nam de klantenkring en het team van Autobedrijf de Pijper ook gestaag toe.

In 2006 werd er een nieuwe mijlpaal binnen het bedrijf behaald: er vond namelijk een wisseling op de directeurspositie plaats. Zoon Alfred de Pijper is vanaf dat moment namelijk de directeur van het bedrijf. Sindsdien is het team uitgegroeid tot 12 werknemers!

Kortom, een (h)écht familiebedrijf waar één ding centraal staat en dat bent is de klant!

Functie omschrijving

In jouw veelzijdige functie als Administratief Medewerker draag je een cruciale verantwoordelijkheid voor het bekwaam beheren van de boekhouding in dit prachtige familiebedrijf. Hierbij vloeien diverse taken voort, zoals het nauwgezet afhandelen van inkoop- en verkoopfacturen, het zorgvuldig monitoren van debiteuren en crediteurenadministratie, en het efficiënt verwerken van bankafschriften. Jij fungeert als een onmisbare schakel binnen de organisatie en speelt een bijzonder essentiële rol in het financiële beheer.

Wij vragen

Samen met Alfred en Arjan zoeken wij een nieuwe collega die goed in het team past. Om je functie goed te kunnen doen, heb jij een minimaal MBO werk- en denkniveau en spreek je vloeiend Nederlands. Daarbij is het essentieel dat je zelfstandig kunt werken en aandacht hebt voor detail. Goede communicatieve vaardigheden zijn eveneens van groot belang. Natuurlijk dien je ervaring te hebben als Administratief medewerker en bij voorkeur heb je al eerder gewerkt bij een autobedrijf (maar dit is niet verplicht!).

Wij bieden

Werken bij Autobedrijf de Pijper betekent dat je aan de slag gaat in een klein, gezellig en familiair team met een rijke historie en grote trouwe klantenkring. Vanzelfsprekend krijg je goede arbeidsvoorwaarden zoals oa een goed salaris en alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen en ontplooien.

Sollicitatieprocedure

E-mail
Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.