Accountant – Manager combipraktijk

Locatie

Hilversum

Publicatiedatum

25-07-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving - Accountant

Je bent als accountant een steun en toeverlaat voor je klanten en vervuld een breed takenpakket. Je bent hierbij het 1e aanspreekpunt voor de klanten en bouwt een vertrouwensrelatie op met deze klanten door naar hen te luisteren en positief te verrassen. Je werkzaamheden bestaan uit het:

  • Bedienen van een klantenportefeuille in zowel samenstel als controlewerkzaamheden;
  • Het aansturen van kleine teams met een praktische aanpak en werkwijze;
  • Onderhouden van je portefeuille en deze verder uitbreiden;
  • Actief meedenken met kantoor over ontwikkelingen, kansen en ondernemen.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een middelgroot zelfstandig accountantskantoor. Vanuit de 3 vestigingen wordt een brede MKB-portefeuille bediend. De goede relaties met de klanten en de sterke aandacht voor de interne organisatie maakt het kantoor uniek. Zo is overwerk hier een uitzondering en wanneer hier sprake van is, wordt dat op gepaste wijze gecompenseerd. Door de sterke relatie met de klant en de proactieve werkwijze doen zij wat ze beloven. Wij zoeken voor hen een gemotiveerde Accountant die zowel in de controle als de samenstelpraktijk actief is.

Salarisindicatie

Startsalaris in de range à € 5.200,- tot € 6.000,- aangevuld met goede secundaire voorwaarden die je mag je verwachten bij een middelgroot accountantskantoor waar de mensen centraal staan. Ambities? Als je partnerambities hebt, is dat zeker bespreekbaar!

Functie eisen - Accountant

  • Je bent in het bezit van je accountantstitel, bij voorkeur RA;
  • Je beschikt over ruime en aantoonbare ervaring in de praktijk, zowel op controle als samenstelgebied;
  • Je bent niet alleen in staat om als adviseur op te treden naar de klanten, intern begeleid je de medewerkers in hun werkzaamheden.
  • Communicatieve vaardigheden en commerciële kansen signaleren zijn een vast onderdeel van je werkmethodiek net als dat je voldoening haalt uit het begeleiden van je klanten;

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-accountant-ra

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.