Belastingadviseur Seniorfunctie

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

29-05-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving

Samen met je collega’s sta je klaar voor de klanten. Deze zijn nagenoeg allemaal actief in het MKB. Als ervaren adviseur zorg je dat je klanten je weten te vinden en sta je hen bij in tal van vraagstukken zoals bedrijfsoverdracht, herstructurering en estate planning. Je werkt samen met collega’s die op andere vlakken werkzaam zijn zoals administratieve ondersteuning en bedrijfseconomische advisering en met elkaar sta je als team klaar voor de klanten. In het contact met de klanten ben je alert op behoeften en vragen van de klanten welke je vertaalt naar advieswerkzaamheden. Voor minder ervaren fiscale collega’s ben je een vraagbaak waar zij bij terecht kunnen.

Bedrijfsprofiel

Dit groeiende administratie en advieskantoor te Utrecht is gericht op het MKB en werkzaam voor klanten die door heel Nederland zijn gevestigd. Met meer dan 80 collega’s, draag je bij aan het succes van de klanten en werk je actief samen. Net als de klanten houden zij de ontwikkelingen in de gaten, innoveren en willen zij zich als adviesorganisatie blijven ontwikkelen.

Salarisindicatie

Salaris tussen de € 4.000, - en € 5.000, - bruto per maand op fulltime basis. 29 vakantiedagen, pensioenregeling, 13e maand en vergoeding van opleidingen en trainingen.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van je Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
  • Je bent minimaal 4 jaar werkzaam in de fiscale (advies)praktijk;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar en zit net zo graag bij de klant als op het eigen kantoor.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.