Allround Online Marketeer

Locatie

regio Utrecht

Publicatiedatum

23-11-2020

Opdrachtgever

Skywalker Customer Contact b.v.

Vacature Allround Online Marketeer

Helaas, deze positie is inmiddels vervuld.
Toch is het goed dat je bij SkyWalker terecht bent gekomen. Als gespecialiseerd werving- en selectie en interim management bureau voor het customer service vakgebied, heeft SkyWalker meer klantcontact-vacatures en aanvragen in bemiddeling. Klik hierboven op ‘vacatures’ en maak je keuze uit het overzicht van actuele customer service vacatures.

De KlantenService Federatie (KSF), dé branchevereniging voor klantcontact, zoekt een Allround Online Marketeer. Heb jij affiniteit met de wijze waarop een organisatie met haar doelgroep communiceert? En kan jij de expertise van de KlantenService Federatie omzetten in aantrekkelijke content waarmee de KSF haar leden en andere stakeholders nog beter van dienst kan zijn? Dan is de KSF op zoek naar jou!

Wie is de KlantenService Federatie?

De KlantenService Federatie is een bruisende vereniging in een snel ontwikkelend vakgebied. Als branchevereniging is de KSF hét kennisplatform voor alles wat met het managen van klantcontact te maken heeft. De plek waar iedereen online en offline terecht kan. Leden, niet-leden, media en politiek. De KSF heeft de ambitie om verder te groeien en is daarom op zoek naar een Allround Online Marketeer die samen met de KSF wil mee groeien! Met jouw kennis van en ervaring op alle gebieden van online marketing, weet jij de uitingen van de KSF naar een nog hoger level te tillen!

Wat betekent dit voor jou?

Je krijgt veel vrijheid om deze nieuwe rol binnen de KSF vorm te geven en een succesvol onderdeel te laten zijn van KSF. Jij bent een expert in je vakgebied en bent zowel een volwaardig sparringpartner en adviespartner voor je collega’s, als voor externe stakeholders. Je komt te werken in een klein team op een locatie in de mooie omgeving van Utrecht en deels thuis. Je werkt 32-40 uur per week, krijgt uiteraard een goed salaris, tot maximaal 55.000,- euro bruto per jaar, sterk afhankelijk van kennis, ervaring en niveau. Daarnaast heeft de KSF uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij een mooie work-life balance kunt creëren.

Wat ga je doen?

  • Je vertaalt de visie en de strategische plannen van de vereniging naar een marketing- en contentkalender
  • Je creëert content en bent aanspreekpunt voor eventuele externe partijen. Je kent de juiste platformen voor het publiceren van content. Je schrijft zoekmachinevriendelijke teksten die aansluiten bij de verschillende doelgroepen en zorgt voor organische vindbaarheid
  • Je meet en optimaliseert continu de effecten van je acties aan de hand van data en doet verbetervoorstellen om content aan te passen wanneer nodig. Je bedenkt zelf, en stimuleert de aanlevering van, content voor diverse communicatie-uitingen (o.a. websites, social media, nieuwsbrieven, webinars, whitepapers)
  • Je zet marketingcampagnes op en analyseert de uitkomsten om verbeteringen door te voeren. Je optimaliseert en onderhoudt de websites en social media kanalen
  • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de content en campagnes die je publiceert

Profiel Allround Online Marketeer

Wat neem je mee?

  • Je hebt ervaring met de verschillende aspecten van online marketing
  • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring met content creatie, content marketing en social media
  • Je hebt ervaring met SEO geoptimaliseerde teksten
  • Je hebt affiniteit met klantcontact en customer service (pré)
  • Het is een extra pré als je ervaring met propositie- en online campagne marketing zou hebben
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.