Utrecht Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht

Geonius

Geonius

Adres gegevens

Adres:Atoomweg 50
Postcode:3542 AB
Stad:UTRECHT
Land:NL
Website:Geonius

Over: Geonius

Waar andere ingenieursbureaus krimpen, groeit Geonius. Geonius bestaat uit een aantal bedrijven die allen adviserend werken binnen infrastructuur, water, milieu, geotechniek, landschap, ecologie en bouw. De voornaamste klanten zijn de grote wegenbouwers in Nederland. Er werken ca. 140 medewerkers, verdeeld over 4 vestigingen.


"We blijven graag met beide benen op de grond. Een project kan alleen succesvol zijn als alle projectmedewerkers bestaan uit een team met dezelfde bedrijfscultuur, agenda, achtergrond en werkgever. Het Nieuwe Werken is een goede zaak als het past binnen het project en het gevoel van de werknemer. Maar om innovatieve ideeën die 'bij de koffieautomaat' of 'op de gang' geboren worden te bevorderen werken we graag vanuit één locatie. Daarnaast werk je graag met je collega's en heb je behoefte aan intermenselijke relaties, dus tref je elkaar op kantoor." - Eric Bessems, Financieel directeur Geonius.


Geonius kent een eigen, speciale, bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door saamhorigheid, respect en samenwerken. Het tijdig leveren van kwalitatief goede producten is onze doelstelling. Waarden en normen staan hoog in het vaandel. Een medewerker van Geonius is goed opgeleid, kan zelfstandig en goed in een team werken, kan goed en duidelijk communiceren, is collegiaal, respectvol en leergierig, neemt initiatief en is ambitieus. Je levert perfect werk voor de collega die na je in het proces komt, en je mag van je collega, die voor jou in het proces staat, verwachten dat hij jou goed werk levert. Elkaar aanspreken op dit product is essentieel.
Solliciteren bij Geonius staat voor iedereen open.

Deel dit bedrijf
LT People TwenteXL Rentokil Initial NL Suitable Engineering heeftictvacatures.nl Opel Interface Search Suitable
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.