IT Supportmedewerker

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

15-10-2021

Opdrachtgever

Rousch

IT Supportmedewerker - FUNCTIE

Als IT Supportmedewerker kom je in een interessante, leerzame en innovatieve IT omgeving te werken. Zo werken er data-analisten, webdevelopers, systeem- en netwerkbeheerders, maar het IT Support-team is de drijvende motor achter de organisatie. Een groot en slim team van IT Supportmedewerkers koppelt hun bevindingen terug aan de BIT en software developers, die op hun beurt deze informatie weer gebruiken voor aanpassingen/vernieuwingen in de software.

Deze informatie koppelen jullie vervolgens terug aan de gebruikers in voor hen begrijpelijke taal. Je leert elke dag wat bij. Qua leeftijd en kennisniveaus is er veel variatie, dus er is altijd wel iemand die je weer op weg kan helpen en ook andersom is jouw visie en kennis erg welkom!

Je werkzaamheden bestaan in eerste instantie uit 1e lijns support, maar als je je goed ontwikkelt, volgt vanzelfsprekend de 2e en 3e lijn. Je gaat je bezig houden met het schrijven van handleidingen en ook kleine trainingen geven aan de gebruikers. Tenslotte komen er bepaalde operationele werkzaamheden voorbij, zoals werkplekbeheer en het invoeren/aanpassen van mutaties in de database.

IT Supportmedewerker - BEDRIJF

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand zakelijk dienstverlener uit Utrecht. Binnen deze organisatie is er veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, fysieke en mentale gezondheid en innovatie.

Zo worden zowel in- als extern trainingen en workshops gegeven op alle functiegebieden. Wat het extra leuk maakt, is dat sommige trainingen/workshops relevant en toegankelijk zijn voor alle vakgebieden (denk bijvoorbeeld aan assertiviteits- of communicatietrainingen), waardoor je ook de rest van het bedrijf leert kennen. Maar je kunt ook specifieke IT gerelateerde cursussen volgen en officiële certificaten behalen, die je helpen beter te worden in je werk en je CV opleuken. Dit wordt (mede-) mogelijk gemaakt door de werkgever zelf.

Ook de gezondheid van werknemers wordt erg serieus genomen. Men streeft ten alle tijden een gezonde balans na tussen je werk en privéleven. Er wordt rekening gehouden met een ieders persoonlijke situatie en rekening gehouden waar mogelijk (flexibele werktijden). Je kunt er sporten en kiezen uit gezond/duurzaam eten in de bedrijfskantine en ook bedrijfsuitjes hebben vaak een sportieve insteek.

Binnen de organisatie is innovatie meer regel dan doel. Dagelijks terugkerende sparringsmomenten worden samengevat en besproken met het hele team tijdens het maandelijks overleg. Zo weet men precies van elkaar wat er speelt en kan men elkaar feedback geven. Creatieve ideeën en nieuwe inzichten worden gehoord en zeer gewaardeerd.

IT Supportmedewerker - SALARIS

Wil je als IT Supportmedewerker starten met het opbouwen van werkervaring en certificaten behalen? Jelling biedt je deze mogelijkheid. Via ons ga je een jaar aan de slag bij onze opdrachtgever, waar na deze laatste je contract overneemt.

We zijn dus op zoek naar een IT Supportmedewerker die voor langere tijd aan de slag wil bij dezelfde werkgever; iemand die graag een binding aan gaat met collega's en werkgever en zich intern wil ontwikkelen.

Je verdient een net (start-)salaris rond de € 2500 bruto o.b.v. een 40-urige werkweek, maar dit salaris groeit uiteraard met je mee. Ook is er sprake van een vaste 13e maand uitkering, pensioen- en ziektekostenregeling èn een nette vakantietoeslag.

IT Supportmedewerker - SOLLICITEER!

Wil je graag in aanmerking komen voor deze bijzondere carrièrekans? Dat snappen wij. We komen graag met je in CONTACT wanneer je:

  • In bezit bent van een HBO diploma in ICT en minimaal een jaar stage- en/of werkervaring;
  • of in het bezit bent van een een MBO 4 diploma in ICT, aangevuld met uitgebreide werkervaring/certificering;
  • goede praktijkkennis hebt opgedaan van ITILv3, Windows Server 2016, Windows 10, Active Directory, Remote Desktop en TeamViewer.

Solliciteer direct! Of schrijf je geheel vrijblijvend en met absolute discretie in op onze WEBSITE.

Jelling IT Professionals is gespecialiseerd in vacatures voor IT Supportmedewerkers.

Kijk voor meer interessante IT vacatures als deze op https://www.jelling.nl/vacatures-helpdesk-en-support.

Tags: IT vacature, servicedeskmedewerker, helpdeskmedewerker, support, supportmedewerker, HBO ICT, starter, junior, medior, Utrecht

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.