Fiscalist Mediorfunctie

Locatie

Bussum

Publicatiedatum

24-07-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving -Fiscalist

Je bent als fiscaal medewerker hands-on werkzaam voor klanten van het kantoor. Je verzorgt voor hen de aangiften, communiceert met belastingdienst en signaleert adviesmogelijkheden. Je verricht in overleg met de fiscalist partner onderzoek en werkt mee aan adviezen, naast dat je in de compliance werkzaamheden verricht. Deze functie geld als een doorgroei functie voor een fiscalist met enkele jaren werkervaring.

Bedrijfsprofiel

Als zelfstandig opererend kantoor dat werkt met een enthousiast en gedreven team voor de ondernemers in het Gooi is onze opdrachtgever een sterke sparringpartner voor de klanten. Met een eigenzinnige kijk op zaken, ruimte voor initiatief en aandacht voor en bij de klant zit je hier goed als het gaat om de groei en leer mogelijkheden. Wij zoeken voor hen een fiscalist met enige ervaring die zich verder wil ontwikkelen in de praktijk.

Salarisindicatie

€ 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Functie eisen - Fiscalist

Wij zijn op zoek naar fiscalisten die aan de volgende wensen kunnen voldoen:

  • Afgeronde Bachelor of Master in de richting van Fiscaal Recht of Fiscale economie;
  • Verder studeren wordt gestimuleerd;
  • Zelfstandig in (basis) advieswerkzaamheden met circa 2 jaar ervaring in de compliance praktijk van een accountants- of advieskantoor;
  • Klantgerichte en proactieve instelling, oog voor details en doortastend.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Fiscalist.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.