Assistent Accountant – Haal je AA-titel!

Locatie

Hilversum

Publicatiedatum

25-07-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving - Assistent Accountant

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een assistent accountant. Hier werk je samen met collega’s voor een MKB klantenkring uit de regio, de meeste opdrachtgevers zitten binnen een straal van 20 km van het kantoor. In team verband werk je voor deze klanten aan de administraties (uitvoerend en controlerend), stel je jaarrekeningen samen, en bereid je aangiften voor. Je signaleert trends, mogelijkheden en kansen en deze bespreek je met de relatiebeheerder en de klant. De werkzaamheden voor je zelfstandig uit., hierdoor is er voldoende ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kan je intern doorgroeien.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een zelfstandig accountants- en advieskantoor te Hilversum, aangesloten bij diverse brancheorganisaties en in het bezit van een controlevergunning. Zij bedienen regionale klanten uit verschillende branches. Als team staan zijn klaar voor de klanten en ondersteunen hen op administratief en fiscaal gebied. Het verzorgen van een kwalitatieve dienstverlening staat hier centraal samen met het proactief meedenken met de klanten. Om de kwaliteit te blijven waarborgen wordt er veel aandacht besteed aan de opleiding en begeleiding van de medewerkers. Wij zoeken voor hen een assistent accountant die zich verder wil ontwikkelen in het vak en als Accountant.

Functie eisen - Assistent Accountant

Herken jij jezelf in het volgende en de waardes van het kantoor? Dan maken wij graag kennis met je!

  • Afgeronde Bachelor Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Leergierig en nieuwsgierig met een klantgerichte instelling;
  • Je 1e ervaring in het vak heb je al opgedaan (vanaf 1 jaar bij een accountantskantoor);
  • Je woont in de regio of bent bereid om je hierheen te verplaatsen.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Tags: Assistent Accountant, Accountantskantoor, Hilversum, MKB, Accountancy, Fullservicekantoor, Het Gooi, Accountant Administratieconsulent.

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
UTRECHT
Utrecht
Utrecht
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.