*SUCCESVOL INGEVULD* Accountmanager / Lichtadviseur Delta Light (Midden-Nederland)

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

06-03-2017

Opdrachtgever

Voltys

Wie zoeken we?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken van de markt en het opbouwen en onderhouden van relaties met o.a. Interieur- en Landschapsarchitecten, Lichtontwerpers en Adviesbureaus. Verder promoot je het Delta Light merk bij Onder meer de Projectontwikkelaars, Aannemers / Installateurs en uiteraard bij ons lokale Selectieve Dealernetwerk van Delta Light Partners met Projectverlichters, de betere woonwinkel en lichtspeciaalzaak en de groothandel. Je werkt zelfstandig aan je commerciële doelstellingen en bent verantwoordelijk voor de omzet in jouw regio. Tegelijk draag je pro-actief bij aan de kansen voor collega’s en de teamdoestellingen.

Wie zoeken we echt?

Je bent het gezicht van Delta Light en dus representatief voor onze hoogwaardige producten. Je bent gedreven en stelt je professioneel op. Je bent een positief ingesteld persoon met respect voor het individu. Gezien de diversiteit aan target groups ben je tevens in staat (snel) te schakelen op niveau.

Je bezit het talent om de verkoop efficiënt af te ronden en bent volhardend om de projecten en bestellingen naar je toe te trekken.

In jouw werk weet je slim en tactisch om te gaan met kansen en heb je een toekomstgerichte blik. Je ziet het als een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de organisatie en denkt graag mee in bijvoorbeeld verandertrajecten. Daarnaast sta je zelf ook open voor verandering en kan je goed omgaan met eventuele kritiek.

Wat ga je doen?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het verder opzetten en uitbouwen van het (potentiële) klantenbestand van Delta Light en weet hier omzet uit te genereren.

• Je realiseert afspraken vanuit je bestaande netwerk en door actieve acquisitie.
• Je administreert deze afspraken en draagt bij aan een gezond en volledig klantdossier in het CRM.
• Je brengt het portfolio van Delta Light onder de aandacht bij jouw target groups en weet je jouw enthousiasme over te brengen op hen.
• Je denkt actief mee met het ontwerp van de klant en bent zo in staat de juiste producten van Delta Light te integreren in projecten.
• Je ondersteunt de target group bij de uitwerking van lichtplannen, die door onze Studio/LAD door een duidelijke briefing vlot en efficiënt in Relux en Dialux kunnen worden uitgewerkt.
• Je verzorgt middels een duidelijke briefing de juiste uitwerking van ramingen en prijsopgaves door een goed bezette binnendienst op, en coördineert en controleert deze.
• Je monitort je eigen projecten van begin tot eind en geeft waar nodig opvolging.
• Je blijft op de hoogte omtrent de ontwikkelingen in de markt, door onder meer deel te nemen aan lokale beurzen en evenementen, en blijft daarom een specialist in de lichtbranche.

Hoe krijg je dit voor elkaar?

• Je legt gemakkelijk contact en kunt relaties opbouwen voor de langere termijn.
• Je hebt bewezen commerciële ervaring met de verkoop en advisering van technisch hoogstaande producten.
• Je hebt kennis van en affiniteit met de architectonische (licht)sector.
• Je denkt klantgericht / durft beslissingen te nemen / kunt stevig maar correct en diplomatiek onderhandelen en functioneert op HBO werk- en denkniveau.

Bedrijfsprofiel

Bij Delta Light - een Belgisch familie bedrijf - ontwerpen en fabriceren we architecturale verlichting en werken we samen met architecten, ontwerpers, aannemers en investeerders om onze verlichting te integreren in hun projecten. We doen dit reeds sinds 1989 via een wereldwijd netwerk en dit zowel voor kleine als grote huizen, hotels, kantoren, publieke gebouwen, retail- en horeca sector.

Bedrijfscultuur

Delta Light geniet een ijzersterke reputatie als producent van architecturale verlichting en is intussen uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van verlichtingsconcepten voor residentiële, commerciële en professionele omgevingen. Of het nu gaat om winkels, kantoren, openbare gebouwen, toonzalen, horeca of groenprojecten, Delta Light heeft de producten, de ervaring en de kennis in huis die aansluiten bij de functionele en esthetische behoeften van jouw projecten.

Wat krijg je van ons?

• Een uitdagende baan en de kans te werken voor een professionele organisatie en A-speler in de lichtbranche.
• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en ondersteuning die je mag verwachten van een topspeler in de markt.
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.