Accountmanager verlichting voor Midden/Noord Nederland

Locatie

utrecht

Publicatiedatum

15-01-2016

Opdrachtgever

Voltys

Functie omschrijving Accountmanager verlichting voor Midden/Noord Nederland

Attiva is sinds 1998 leverancier van professionele lichtprojecten en is exclusief importeur van Disano en Fosnova armaturen in Nederland. Met Disano en designarmaturen van Buck heeft Attiva een breed lichtassortiment van functionele en decoratieve armaturen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Focus segmenten zijn openbare verlichting, parkeerterreinen en industrie.
Voor de verkoop van onze armaturen in met name de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland, zijn wij op zoek naar een enthousiaste buitendienst collega om ons team te versterken.

Als regionale accountmanager verlichting ben je verantwoordelijk voor de verkopen van professionele armaturen via de (elektrotechnische) adviseurs, bij installateurs en groothandel en natuurlijk de opdrachtgevers in het Noorden en Midden van het land. Je spoort mogelijke projecten op en vervolgt die, samen met je binnendienst collega’s, leveranciers en partners, door middel van het maken van offertes, lichtberekeningen en ROI berekeningen. Je maakt zelf afspraken, bouwt relaties op/uit en bouwt zo mee aan de groei van het bedrijf in de meest interessante segmenten.
Je rapporteert direct aan de commercieel directeur en bepaalt in overleg met hem en verkoopteam de richting en verkoop- en marketingacties. Verder werkt je veelal zelfstandig en bepaalt de prioriteiten binnen jouw regio.

Functie eisen Accountmanager verlichting voor Midden/Noord Nederland

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met HBO werk- en denkniveau . Je hebt natuurlijk een goede kennis van de verlichtingstechniek en hebt ervaring als verkoper in de verlichtingsmarkt. Je bent een ‘sales tiger’ , resultaatgericht en bezit natuurlijk uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt gestructureerd en en zelfstandig, maar kunt ook prima met een team samenwerken.

Bedrijfsprofiel

Een leuke werkomgeving in een klein, enthousiast verkoopteam vol met passie voor verlichting
Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Kwalitatief hoogstaande armaturen (exclusief importeur van Disano) voor de professionele verlichtingsmarkt
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.