Accountmanager Media

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

28-11-2023

Publicatie eindigt

27-11-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Bij Jaarbeurs draait alles om mooie ontmoetingen, succesvolle deals, knappe ideeën en blije mensen. Hier sta je in het centrum waar de meest innovatieve bedrijven elkaar ontmoeten. Waar de interactie van mensen, kennis en techniek zorgt voor wereldwijde vooruitgang. Met vakbeurzen, evenementen en via online platforms.

De afdeling Sales geeft invulling aan het concept van alle beurzen en digitale platformen die Jaarbeurs aanbiedt. Dit doen zij door het benaderen van nieuwe klanten en het onderhouden van duurzaam klantcontact. Verder houdt de afdeling zich bezig met het realiseren van salestargets en het bewaken van projectplannen en budgetten gedurende het eventproces.

Door het inzetten van gave events en digitale platformen helpt Jaarbeurs haar klanten met het inrichten van marketingcampagnes. En dan het liefst één die inhoudelijk sterk is, bol staat van creativiteit en impact maakt in de markt! Samen met o.a. de Sales Projectmanager en collega-Accountmanagers werken zij aan de doorontwikkeling van concepten, mooie campagnes en commerciële successen. Uiteraard worden die regelmatig gevierd met een drankje en bitterballen.

Functie omschrijving

Als Accountmanager Media ben je verantwoordelijk voor het Dutch Health Hub platform, waar partijen in de zorg online samen worden gebracht voor betere, betaalbare en duurzame zorg. Door het publiceren van relevante content op onze website en via onze nieuwsbrieven bieden we een totaal bereik aan waar de klant gebruik van kan maken voor hun marketing campagnes. Als Accountmanager bouw je mee aan de uitbreiding van dit platform door acquisitie van nieuwe zorgklanten en het onderhouden van een duurzaam klantcontact. Samen met je collega’s werk je aan de doorontwikkeling van onze online platformen.

Bij elke deal kijk je naar de behoeften van de klant en speel je daar maximaal op in. Naast het sluiten van deals met onze klanten ben je een vaste sparringpartner binnen de afdeling. Jouw input voor conceptontwikkeling en online platformen, nieuwe commerciële ideeën en hulp op social media wordt door jouw collega’s enorm gewaardeerd. Je werkzaamheden bestaat o.a. uit:

  • Een persoonlijk salesplan opstellen samen met de Sales Projectmanager.
  • Contact leggen met nieuwe en bestaande klanten en een duurzame relatie hiermee onderhouden. Hierbij houd je je oog op de commerciële kansen.
  • De behoeften van jouw klant omzetten naar fysieke en digitale oplossingen en ideeën.
  • Voor jouw collega’s en jouw klanten ben je een professionele gespreks- en zakenpartner.
  • Offertes op maat samenstellen.
  • Netwerken!


Wij vragen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële omgeving. Ervaring in de verkoop van media is een pré, evenals marktkennis en een netwerk binnen de zorg.
  • Sterke communicatieve en commerciële vaardigheden inclusief een gezonde dosis lef en brutaliteit.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Jouw mentaliteit zegt dat je pas uitgeleerd bent met je pensioen; dus kom maar op met die ontwikkelpunten!


Wij bieden

Plezier in je werk en je persoonlijke ontwikkeling vind je belangrijk. Dat vindt Jaarbeurs ook. Vandaar dat je alle ruimte krijgt om jouw ambities waar te maken en te groeien in je vak. Je doet dat in een team van betrokken collega’s, met een informele werksfeer, vers fruit op de werkvloer, gezellige borrels en leuke activiteiten. Je komt te werken op een centrale toplocatie, naast station Utrecht Centraal.

Daarnaast krijg je:

  • Afhankelijk van je ervaring en het niveau waar je op start een bruto salaris van € 3.400 – € 4.900 per maand op fulltime basis.
  • 27 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling
  • 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding en mogelijkheid tot leasefiets
  • Een collectieve bedrijfssuccesregeling (max. 5%) bij behaalde jaarresultaten
  • Je krijgt een laptop en ontvangt een smartphone naar keuze (max. budget 850 euro,-)
  • Gratis toegang tot al onze eigen evenementen & beurzen
  • Toegang tot het online leerplatform GoodHabitz en de Jaarbeurs Summer- en Winterschool, divers aanbod van (live) trainingen en workshops om elke dag weer een beetje beter te worden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het medewerkers Green Team (het team waarin Jaarbeurs collega’s actief meedenken over duurzame initiatieven).
  • Leuke borrels en uitjes.


Sollicitatieprocedure

Kan jij niet wachten om bij Jaarbeurs op de sales afdeling te komen werken? Stuur dan jouw cv (en motivatiebrief) naar danique@go-office.nl of solliciteer via onderstaand sollicitatieformulier!

Bekijk HIER de andere Sales functies van Go:Office Recruitment.


Voor meer informatie over de functie van Accountmanager Media bij Jaarbeurs kan je contact opnemen met Danique van Houte 0619803165.


Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.