Junior Financial Controller

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

22-11-2023

Publicatie eindigt

21-11-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Claro Carwash is een snel groeiende groep van premium autowasstraten, en een toonaangevende speler in de Nederlandse markt. Met inmiddels 13 locaties hebben ze een stevige voetafdruk in Nederland, maar dat is slechts het begin. In rap tempo komen er nieuwe vestigingen bij. Hun doel is om ook de West-Europese keten uit te bouwen! Een belangrijke pijler hierin is het team van deskundige professionals afkomstig uit diverse industrieën. Samen werken ze in een jong en dynamisch team vol enthousiasme aan de bouw van een fantastisch bedrijf! Naast snelle groei staat ook duurzaamheid hoog op de strategische agenda van Claro Carwash. Er wordt fors geïnvesteerd in verduurzaming van de locaties. Ze willen op alle locaties zonnepanelen aanleggen en best-in-class waterrecycling toepassen.

Het merendeel van de ruim tweehonderd medewerkers is werkzaam op de verschillende wasstraat vestigingen in het hele land. Op het kantoor (nu nog in Amsterdam) werkt een team van 6 mensen. Per 1 december 2023 verhuizen de medewerkers op kantoor naar een modern nieuw pand in Utrecht (Papendorp).

Functie omschrijving

Als Junior Financial Controller in Utrecht heb je een cruciale rol binnen de organisatie. Te midden van dit snelgroeiend bedrijf, ben jij degene die zorgt voor een solide administratieve basis die de bedrijfsambities ondersteunt. Onder de begeleiding van onze Head of Finance, navigeer je met precisie en gedrevenheid door de financiële administratie, waarbij je een essentiële bijdrage levert aan de financiële gezondheid en transparantie van de organisatie.

Werkzaamheden:

  • Financiële administratie: Je draagt zorg voor het punctueel verwerken van inkomende en uitgaande facturen, en het zorgvuldig bijhouden van banktransacties.
  • Rapportage: Opstellen van weekrapportages en assisteren bij het opstellen van maand-, en jaarrapportages, en deze verrijken met jouw analytisch inzicht.
  • Analyse: Je ondersteunt de CFO en CEO direct bij ad-hoc analyses, waarbij jouw excellente Excel-vaardigheden en financieel inzicht van onschatbare waarde zijn.
  • Procesoptimalisatie: Je bent voortdurend op zoek naar verbeteringen in financiële processen en systemen om de efficiëntie en nauwkeurigheid te verhogen.

Wij vragen

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van finance of accountancy.
  • Ervaring in financiële administratie of een vergelijkbare rol.
  • Excellente Excel-vaardigheden waarmee je financiële data kunt analyseren en rapporteren.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal.
  • Je hebt een scherp oog voor detail, gecombineerd met het vermogen om overzicht te houden.

Wij bieden

In deze baan krijg je de mogelijkheid om impact te hebben in een snelgroeiend en ambitieus bedrijf. Je bouwt namelijk vanaf het begin mee aan de ontwikkeling van de organisatie. Je komt in een gedreven en informeel team terecht dat voor elkaar klaar staat.

Verder krijg je:

  • Salaris tussen de € 4.000 - € 5.000 bruto per maand.
  • 8% vakantiegeld.
  • Volledige vergoeding van je reiskosten.
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.
  • Remote werken: familie of partner in buitenland? Of gewoon zin om ergens anders te werken? Dat kan twee weken per jaar.
  • Leuke team uitjes en borrels.
  • Dagelijkse heerlijke lunch.
  • Opleidingsbudget beschikbaar waardoor jij je kan blijven ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar shanna@go-office.nl of solliciteer via onderstaande button!

Bekijk HIER de andere vacatures van Go:Office Recruitment.


Voor meer informatie over de vacature van Junior Financial Controller kan je contact opnemen met Shanna van Hattum – Janssen via 06-53638982.


Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.