Zelfstandig werkend kok Zeist

Locatie

Zeist

Publicatiedatum

16-11-2023

Publicatie eindigt

15-11-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

HSU Event Support is een gespecialiseerd bureau dat al 23 jaar de beste horecamedewerkers levert bij veel feesten, partijen en evenementen. Wij hebben de leukste banen in Hotels, Restaurants en bij mooie Evenementen. Je kan bij ons aan de slag in de keuken, als medewerker bediening en achter de bar. Wij hebben banen voor jou in alle voorkomende functies in de Horeca- en recreatiesector.

HSU staat bekend om het enthousiaste team dat voor ons werkt. Doormiddel van cursussen en trainingen, personeelsborrels en ons jaarlijks terugkerende sportdag :-), leer je snel je collega’s kennen om als team aan de slag te kunnen gaan.

Zoek jij een leuke baan in de Horeca? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben werk voor een parttime, fulltime dienstverband. Ook kan je als oproepkracht bij ons direct aan de slag. Jij bepaald samen met ons wanneer je werkt!

Enthousiast? Wacht niet langer en solliciteer via de button, wij nemen dan contact met je op, tot snel!

Is dit niet de baan voor jou? Klik a href=https://www.werkenbijhsuhoreca.nl/vacatures/hier /avoor een overzicht van al onze horecabanen.

Wil je direct contact met ons opnemen? Bel of klik a href=https://www.werkenbijhsuhoreca.nl/contact/hier /avoor ons contactformulier.

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor 38 uur per week!

Je geniet er van om als zelfstandig werkend kok op hoog niveau te koken en met dagverse producten te werken! Zowel a la carte als voor grote groepen sta jij te koken. Je eigen inbreng en initiatieven worden hierin graag gehoord want wij veranderen de menukaart meerdere malen per jaar. Een geweldige baan waarin je soms een 4-daagse of 5-daagse werkweek hebt en met regelmaat vrij bent in de weekenden.

Ook zorgen wij voor kokskleding en schoenen, zelfs de kleding wassen wij voor je! Wij zouden het fijn vinden als je ervaring hebt in een gelijkwaardige functie en in het bezit bent van een koksdiploma.

Ben jij die nieuwe zelfstandig werkend kok, woonachtig in de omgeving van Zeist, die dit geweldige enthousiaste en hardwerkende keukenteam komt assisteren? Dan gaan wij graag met je in gesprek!
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.