Accountmanager Dag1

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

27-09-2023

Publicatie eindigt

26-09-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Bij Dag1 vind je de beste medewerkers en de leukste banen binnen de verschillende sectoren, variërend in omvang, achtergrond en potentie. Hoe wij dat weten? Omdat wij zowel onze kandidaten als opdrachtgevers altijd eerst persoonlijk leren kennen. Zo maken wij de beste match!

 

Bij Dag1 kom je te werken in een hecht team. Met je collega’s werk je dagelijks aan het gezamenlijk doel: de beste kandidaten voor de leukste vacatures! Naast hard werken, is er regelmatig tijd voor ontspanning.


Wat leuk dat je nog steeds enthousiast bent over de functie van accountmanager! Wat zijn de volgende stappen?


Op het moment dat je solliciteert, neemt onze corporate recruiter contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Op het moment dat wij ook een match zien, word je voorgedragen aan Manon, de business unit manager. Als zij ook een match ziet, ga je op kennismakingsgesprek. Goed gesprek gehad? Gefeliciteerd, jij gaat als accountmanager aan de slag!

Functie omschrijving

Commercieel, enthousiast en ondernemend. Eigenschappen die wij zoeken in onze nieuwe accountmanager. Ben jij iemand met deze eigenschappen? Dan zoeken wij jou!

Als accountmanager bij Dag1 in Utrecht ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het uitbouwen van bestaande klanten. Denk hierbij aan zo'n 10-15 organisaties uit verschillende sectoren, variërend in omvang, achtergrond en potentie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het uitbouwen van prospectsrelaties en het binnenhalen van nieuwe klanten en prospects. Proactief ga jij op pad en op zoek naar nieuwe bedrijven om mee samen te werken. Je bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen bij je klanten waardoor je goed in kunt spelen op hun wensen en behoeften. Als echte sparringpartner vertegenwoordig jij Dag1 en samen met de recruiters zorg jij voor de beste kandidaten voor de leukste vacatures. Tot slot ben jij actief bezig met het uitbreiden van je (online) netwerk en ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt.


Je krijgt als accountmanager veel vrijheid om je rol zelf in te vullen en uit te werken. Samen met je team bepalen jullie de doelen die jullie willen bereiken en iedereen heeft hierin zijn eigen verantwoordelijkheid. Klinkt goed, toch? Dat vinden wij ook!


Enthousiast geworden? Dat begrijpen wij! Solliciteer daarom direct en gun jezelf deze mooie kans!

Wij vragen

  • HBO werk,- en denkniveau, bijvoorbeeld door je opleiding of werkervaring;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Enige werkervaring in de sales/verkoop;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Rijbewijs B.


Daarnaast ben je als accountmanager in staat goed het overzicht te kunnen bewaren. Je hebt een proactieve instelling, je bent heel ondernemend en daarnaast ben je een echte netwerker. Je legt makkelijk contact met verschillende mensen van verschillende niveaus en je bent een echte doorzetter, ook al hoor je vaak “nee”.

Wij bieden

  • Een bruto salaris van € 2950 tot € 4865 per maand, afhankelijk van je ervaring;
  • Auto van de zaak;
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • 25 wettelijke vakantiedagen,
  • Dagelijks een gezonde lunch en vers fruit;
  • Een modern ingerichte werkplek in Utrecht;
  • Ontwikkel mogelijkheden door middel van interne en externe trainingen
  • Een winst gerelateerde bonusuitkering;
  • Uitzicht op een vast dienstverband.

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Utrecht
Utrecht
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Meer...
vacatures van dit bedrijf
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.