Senior Corporate Recruiter Ferm

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

06-06-2023

Publicatie eindigt

05-06-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Voor jou geen geheimen meer binnen recruitment, door jouw ervaring weet jij exact wat nodig is om die topkandidaten te vinden, te verleiden en te binden.

Je krijgt alle ruimte om je creatieve brein aan het werk te zetten. Wij begrijpen namelijk heel goed hoe belangrijk jouw bijdrage als recruiter is. Zonder jou zijn onze groeiambities niet mogelijk. Je bent dan ook onderdeel van ons MT.

Uiteraard doe je het niet alleen. Ook onze marketingafdeling staat tot je beschikking om je te ondersteunen in je werving door middel van marketingcampagnes, advies op het gebied van employer branding en nog veel meer. De data die hieruit voortkomt wordt periodiek met je gedeeld, zodat je exact weet wat wel én wat niet werkt. Door jouw haarscherpe data-analyse weet jij vervolgens exact hoe campagnes en bijbehorende budgetten worden bijgesteld. Jouw tactisch inzicht maakt het verschil!

Jouw zoektocht stopt niet bij de gebaande paden. Jij weet ook andere kanalen aan te boren om de juiste kandidaten te vinden, voor zowel een startersfunctie als een ervaren positie; bijvoorbeeld door het organiseren van online- en offlineactiviteiten. Vanuit de organisatie krijg je hiervoor voldoende vrijheid en word je continu gestimuleerd.

In de praktijk zal jij je vooral bezig houden met het strategische- en tactische recruitment. Ook voer jij het operationele recruitment voor de zwaardere rollen uit. Daarnaast neem jij de aansturing en de begeleiding op je voor de andere recruiters.

Dus, heb jij een grote passie voor recruitment en wil je daar nóg beter in worden? Ben je op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Ben je resultaatgericht, commercieel, proactief en communicatief vaardig? Beschik je over een goede dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme? Dan verwelkomen wij jou graag als onze nieuwe senior recruiter.

 

Functie omschrijving

- Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, bent communicatief vaardig en hebt een commerciële instelling.

- Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in recruitment.

- Je pakt zaken snel op, bent nieuwsgierig, kan zelfstandig aan de slag en bent creatief.

Je weet als geen ander social media op een creatieve wijze in te zetten om de juiste kandidaten te bereiken.

- Jij weet een recruitment strategie te bepalen die bestand is tegen een snel veranderende arbeidsmarkt.

- Affiniteit met IT profielen is een grote pré.

Je hebt lef, toont zelfreflectie en bent doelgericht.

 

Wij vragen

We bieden jou een collegiale werkomgeving waar samenwerken centraal staat. Je krijgt voldoende ruimte om je ambities waar te maken. Ook is er ruimte voor gezelligheid, want bij de Quoratio Groep zijn jaarlijks meer dan 25 evenementen!

·       Je komt te werken binnen een hecht en ambitieus team met een gezellige sfeer;

·       Een salaris tussen de € 2.750, - en € 4.250, - bruto per maand op basis van 40 uur;

·       Werken waar je maar wil, en op de dagen dat je op kantoor werkt staat er een uitgebreide gratis lunch voor je klaar;

·       Je krijgt een werklaptop en werktelefoon (ook voor privégebruik) zodat je je werk optimaal uit kunt voeren;

·       Uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor zowel het verder ontwikkelen van kennis als competenties;

·       Een rol als lid binnen het MT;

·       Een modern en transparant HR-beleid, beloningssysteem en loopbaanladder.

Wij bieden

Een fijne kleinschalige club met korte communictielijnen en een informele sfeer. Jij gaat je hier helemaal thuis voelen. Achter de voordeur van pensioenen schuilt een wereld vol met IT, data en processen. Wij maken hier impact. Alleen maar hard werken? Nee hoor! Naast (vakinhoudelijk) sparren houden wij af en toe ook van een borrel of een feestje!

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.