Traineeship Consultancy in de Zorg

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

05-06-2023

Publicatie eindigt

04-06-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

In jouw eenjarige traineeship maak je kennis met de wereld van de zorgadministratie. Je volgt verschillende kennis en consultancy modules die je direct toepast in de praktijk bij een van onze opdrachtgevers. 
 
Je gaat aan het werk binnen verschillende zorgsectoren (ziekenhuizen, VVT, GGZ, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg) als medewerker zorgadministratie. Daarnaast volg je kennismodules als: Financieel management in de zorg, Dossiermanagement, Kwaliteits- en procesmanagement, Horizontaal Toezicht en Procesmanagement. Ook leer je bedrijfsprocessen te optimaliseren met Lean Six Sigma.  

Kortom, in het Traineeship Consultancy in de Zorg leer jij de basis van de zorgadministratie kennen en kom je te weten welke processen er zijn in de verschillende zorgsectoren. Zo bouw jij aan een stevig fundament om door te groeien tot Healthcare Consultant. 

 

 

Welke bijdrage aan de zorg ga jij leveren met jouw werk? 

Als (trainee) zorgadministrateur ben je verantwoordelijk voor het proces van patiënt/cliënt-aanmelding tot uitschrijving of een deel hiervan. In het kort zorg je ervoor dat de registratie van de behandelaar rechtmatig is voor de facturatie naar de financier. Je hebt hierin een uitvoerende en controlerende rol. Op deze manier help je zorgorganisaties om zoveel mogelijk te kunnen focussen op het verlenen van daadwerkelijk zorg op het juiste moment op de juiste plek. 

De registratie wordt bijgehouden in het elektronisch cliënten dossier (ECD). Er zijn veel verschillende ECD’s. Je kan dus elke opdracht met een ander systeem te maken krijgen. Je leert werken met verschillende financiers en wetgevingen. Ook beantwoord je vragen van registrerende behandelaars, cliënten en externen. 

Als kennispartner voor zorgorganisaties gelooft Zorgon in een toekomst waarin processen en systemen zo zijn ingericht dat ze zorgprofessionals ontzorgen.

Zorgon juicht het toe om je eigen kansen te creëren. Wij moedigen je aan om naast je uitvoerende en controlerende taken ook altijd op zoek te gaan naar mogelijkheden om een verbeterslag te maken bij de zorgorganisatie (denk aan procesoptimalisaties en het schrijven van werkinstructies). 

 

 

Ontplooi jezelf bij verschillende opdrachtgevers tot Healthcare Consultant 

Word jij enthousiast van werken bij top-opdrachtgevers zoals het Erasmus MC, Catharina ziekenhuis, Arkin, Philadelphia? Maar ook het Isala Ziekenhuis of GGZ Centraal? In het traineeship brengen we samen jouw ontwikkelbehoefte in kaart, passen we de leer- en ontwikkeldoelen toe aan jouw ambities en bespreken we welke organisaties en opdrachten daarbij passen. Op deze manier ontwikkel jij jezelf doelgericht en bouw je een stevig fundament om door te groeien tot Healthcare Consultant.

Je krijgt de kans ervaring op te doen binnen grote en kleine ziekenhuizen, VVT, GGZ, Jeugdzorg of gehandicaptenzorg. De opdrachten zijn gericht op de uitvoering van de zorgadministratie en kunnen zeer uiteenlopend zijn. Je begint met de basisopdrachten en groeit op constructieve wijze door naar uitgebreidere rollen en taken. Denk hierbij aan het implementeren en toetsen van wet- en regelgeving of het up-to-date houden van systemen. Dat geldt ook voor het ondersteunen en beheren van het gehele proces rondom de zorgadministratie, DBC- en DOT-vraagstukken of zelfs de implementatie van een nieuw ECD en EPD! 

Functie omschrijving

Ons Traineeship Consultant Zorg is jouw springplank naar de consultancy-carrière die jij voor ogen hebt. Samen gaan we voor een mooie start van jouw loopbaan binnen de zorg! Na het traineeship stroom je door als Junior Consultant en heb je ruime mogelijkheden om door te groeien als medior of senior consultant. Functies waar jij je in kan specialiseren en een langetermijnplan voor kunt maken zijn bijvoorbeeld DBC Adviseur, Teamleider Zorgadministratie, Consultant Horizontaal Toezicht of Functioneel Applicatie Beheerder. Hier vind je meer informatie over deze functies. 

Zorgon biedt jou de handvatten om de beste versie van jezelf te worden. Naast veel persoonlijke aandacht krijg je van ons: 

  • Een vast contract (contract voor onbepaalde tijd); 
  • Een salaris van €2.350,- . Na 1 jaar groei je met je salaris door naar het volgende niveau; 
  • Een lease auto met tankpas of een auto vergoeding van € 300,- bovenop je salaris;
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis, vakantiegeld en pensioenopbouw; 
  • Alle mogelijkheden om jezelf doelgericht en constructief te ontwikkelen. Hierbij word jij begeleid door jouw eigen Professional Development Manager (coach en leidinggevende) en heb je toegang tot de Quoratio Campus; 
  • Een warme organisatie waar jij je snel thuis voelt. Met de collega's binnen de Zorgon-familie kan jij (vakinhoudelijk) sparren, drink je gezellig een borrel, rutsch je van de ski-piste en leer je van elkaar tijdens lunchsessies en MEI-meetings. 

Wij vragen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een van de volgende afstudeerrichtingen: paramedisch zorgverlener, maatschappelijk werk- en dienstverlening, gezondheidswetenschappen of geneeskunde;
  • Je hebt affiniteit met cijfers en bent een verbinder, analytisch en flexibel;
  • Aanpakken doe je van nature en hebt eigenaarschap hoog in het vaandel;
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Hart voor de zorg!

Wij bieden

Enthousiast? Solliciteer direct via de onderstaande sollicitatie link.

Nieuwsgierig? Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen neem dan contact middels de onderstaande contactgegevens. 

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
UTRECHT
Utrecht
Utrecht
Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.