Junior Business Controller

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

02-06-2023

Publicatie eindigt

01-06-2024

Opdrachtgever

Vertrouwelijk

Bedrijfsprofiel

Onze passie

Daar waar mensen, processen en systemen samenkomen, zijn wij op ons best. Zet ons neer op een afdeling of in een project en we zien het. We zien waar er iets te verbeteren valt. Waar processen optimaler kunnen en systemen slimmer. Waar verandering spaak loopt. Waar repeterend werk de innovatie tegenhoudt. Mensen en bedrijven laten zien waar de verandering mogelijk is en dan ook direct met die verandering aan de slag gaan, dat is onze passie. We willen impact maken. Ergens de ramen openzetten en frisse wind binnen laten. Dat doen we voor onze opdrachtgevers, maar ook om er zelf en als groep collega’s van te leren. Samen duurzaam groeien noemen we dat.

 

 

Functie omschrijving

Bij ons heb je als consultant van Verhoeve een verantwoordelijke en veelzijdige baan. Een baan waarin jij jezelf kan ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Jij bent namelijk per jaar op minimaal twee wisselende werkplekken bij gerenommeerde opdrachtgevers aan het werk om hen te helpen met financiële vraagstukken. Een junior business controller is in onze ogen iemand die ondersteuning biedt aan de business controller, die vervolgens het management van een bedrijf voorziet van input en advies gericht op het nemen van (strategische) besluiten en het optimaliseren van de structuur van de organisatie. Jij wordt ingezet om je te tanden te zetten in uitdagende businesscases. Je ondersteunt de business controller, verbetert financiële bedrijfsprocessen en voert diverse controles uit. Ook het signaleren van trends en ontwikkelingen in de markt behoort tot jouw verantwoordelijkheid. 

Zo kan je ingezet worden om optimalisatieslagen te maken na bijvoorbeeld de invoering van een nieuw systeem. Of je vervangt een zieke medewerker om zoveel mogelijk te ondersteunen in het werkproces, maar help je hen ook verbeterslagen te maken. En als er een shared service center wordt gebouwd, word jij misschien wel onderdeel van het projectteam. Je hebt te maken met verschillende culturen, processen, werksituaties, werkplekken en collega’s. Allemaal in jouw regio. Opdrachtgevers zijn zo veel als mogelijk, maar niet allemaal om de hoek gevestigd of makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken, dus je zal moeten reizen met een (lease-)auto. Jij bent dan ook in het bezit van rijbewijs B.

Maar werken op projecten is niet het enige wat je gaat doen. Wij vinden het net als jij belangrijk dat jij jezelf inzet als finance consultant, maar ook gaat ontwikkelen tot finance expert die de finesses van het vakgebied control uiteindelijk volledig beheerst. Fris je kennis op door cursussen of een opleiding te volgen, denk hierbij aan data analytics of power BI om jou klaar te stomen voor de toekomst of volg een training om je competenties verder te ontwikkelen. Maar je kunt ook zelf initiatief nemen, help je collega's van Verhoeve door kennissessies te organiseren om elkaar te helpen nog beter te worden in ons werk. Zo komen wij samen verder. 

Wij vragen

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding in de richting bedrijfseconomie, finance & control of accountancy. Eventueel aangevuld met een post-hbo, pre-master of master diploma.
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante en recente werkervaring als Junior Business Controller;
  • Je kunt goed levelen op verschillende niveaus en bezit een stevige overtuigingskracht;
  • Je bent zowel analytisch als sociaal en communicatief erg sterk, dit helpt je namelijk om gefundeerde adviezen te geven aan jouw opdrachtgever, want invloed hebben op de besluitvorming vind jij erg belangrijk; 
  • Je wilt resultaten zien en het liefst ben jij daar verantwoordelijk voor. Terugkerende rapportages dagen je niet uit, jij haalt meer uit elke opdracht die je op jouw bord krijgt;
  • Je beschikt over doorzettingsvermogen, je hebt een proactieve houding, je bent zelfstandig en flexibel.

Wij bieden

Al onze collega’s willen de beste zijn en zich continu ontwikkelen. Wij nemen daarom de tijd echt met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrière pad en doen ons best de juiste match te maken tussen opdracht en jouw ambitie. Wij gaan voor de lange termijn relatie. Bij ons geen projectovereenkomst. De intentie is om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan dus bieden we je direct een contract voor onbepaalde tijd; 

  •     Een salaris van €2600 - € 3200,- afhankelijk van jouw kennis en kunde o.b.v. 40 uur; 
  •     25 vakantiedagen op jaarbasis, vakantiegeld en pensioen opbouw; 
  •     Je krijgt de beschikking over een leaseauto incl. tankpas; 
  •     Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij maximaal begeleid door jouw eigen Professional Development manager; 
  •     Opleidingen en trainingen met erkende certificaten met toegang tot ons online leerplatform de Quoratio campus; 
  •     Een informele en ambitieuze organisatie met veel MeetUps, borrels en feesten; 

 Je doet heel veel ervaring op bij verschillende bedrijven, in opdrachten die aansluiten bij jouw ambities, kost je anders járen! 

Zet nu die volgende stap in je carrière!
Ga jij op die knop drukken om te solliciteren? Dan mag je van mij verwachten dat ik binnen twee werkdagen contact met jou opneem. Nog geen reactie gehad? Neem dan gerust contact met mij op. 

Overweeg je een overstap, maar heb je nog vragen? Bellen of WhatsAppen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden. 

Sollicitatieprocedure

Snel solliciteren

Interessante vacature? Vul je e-mail adres in en upload een CV om direct te solliciteren!

CAPTCHA Image Veiligheidscode vernieuwen Veiligheidscode uitspreken
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.