Aangiftemedewerker - Accountantskantoor

Locatie

Hilversum

Publicatiedatum

24-07-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving

Je werkt samen met enkele collega’s in de fiscale praktijk en draagt zorg voor de afhandeling van allerlei fiscale aangiften. Naast de aangiften zorg je voor bijbehorende zaken zoals de uitstelregeling, het opstellen van bezwaren, opvragen van dossierstukken en in contact met de klant signaleer je adviesbehoeften. Binnen het team help je collega’s en ondersteun je bij de adviespraktijk en sta je klaar met je fiscale kennis om ook met andere collega’s mee te denken.

Bedrijfsprofiel

Bij dit zelfstandige middelgrote accountants- en advieskantoor gevestigd te Hilversum werken iets meer dan 30 medewerkers. Met elkaar staan zij klaar voor een brede portefeuille en is er veelvuldig contact met de klanten. Door de oprechte betrokkenheid en interesse in de klant en doordat ze plezier uit het werk halen is de sfeer binnen kantoor open en informeel.

Salarisindicatie

Salaris ligt in de range van € 3.000,- tot € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis. Er zijn 28 vakantiedagen, premievrij pensioen, studieregeling, onkostenvergoeding en een prettige sfeer waarin je jezelf kan gaan ontwikkelen.

Functie eisen

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde Bachelor in de richting van fiscale economie of fiscaal recht;
  • Je onderhoudt en verbetert je kennis en kunde door studie, lezen van vaktechniek en intern overleg;
  • Je bent minimaal 3 jaar werkzaam in de fiscale praktijk;
  • Je bent een teamspeler, vindt het leuk om te weten wat je klanten doen en draagt graag bij aan hun ontwikkeling

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-aangiftemedewerker

Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.