Utrecht Heeft Werk

Autowerk

Autowerk

Wat doen wij voor werkgevers ?
Wij doen ons uiterste best om voor u de meest geschikte kandidaat bij uw vacature te vinden. Daarbij wordt ook uw bedrijfsprofiel en cultuur meegenomen zodat er naast de juiste vakkennis ook de meest geschikte persoonlijkheid wordt gezocht. Uitgangspunt daarbij is een vast en langdurig dienstverband. Wij selecteren een aantal mogelijke kandidaten en stellen die aan u voor, waarna u zelf beslist wie de meest passende is.
Wij hanteren een transparant tarief en werken op no-cure, no-pay basis. Dit betekent dat u alleen betaalt als de kandidaat ook daadwerkelijk door u wordt aangenomen. Tenslotte onderscheiden wij ons ook door hierbij een garantieregeling te hanteren!

Wat doen wij voor werkzoekenden ?
Wij doen ons uiterste best voor u om de baan te zoeken die het best bij u past. Uitgangspunt hierbij is het bereiken van een vast en langdurig dienstverband!
Daarbij worden uw vakkennis, persoonlijkheid maar ook uw ambities meegenomen. Als wij een passende vacature voor u gevonden hebben benaderen wij u om te vragen of wij u aan de betreffende werkgever mogen voorstellen. Bij akkoord sturen wij uw CV, al dan niet anoniem, aan hem door.
Hiervoor berekenen wij geen kosten aan u door!

Autowerk is onderdeel van Best Talent.

Kijk voor alle relevante bedrijfsinformatie van Best Talent op hun site. Klik hier

Al sinds 2007 is Autowerk een gespecialiseerd Werving & Selectie bureau voor automotive Nederland.
Wij zijn zeer gedreven en staan voor kwaliteit en duidelijkheid. Bovendien onderscheiden wij ons door op al uw schrijven of bellen te reageren. Ook als we geen positief antwoord voor u hebben krijgt u van ons een reactie!


Werving en selectie is ons kernproces!
Onze medewerkers hebben grote affiniteit met de auto-industrie en bezitten de juiste kennis om de perfecte match te maken. .

Deel dit bedrijf
Talent4Retail Xquisit bvba Zorgstudent Volkswagen Korndewal Xerox Roelofs Recruitment
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.