Utrecht Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht

ULTIMUM

ULTIMUM
Voor complexe ICT-netwerken of vragen op het gebied van informatiebeveiliging bestaan geen standaardoplossingen. Hier is maatwerk vereist. Als specialist in ICT-oplossingen onderscheid je je vandaag de dag niet meer met alleen het aanbieden van een geschikte interim professional. Het verschil zit in de wijze waarop dit tot stand komt en de toegevoegde waarde die je als bureau kunt bieden. Niet tevreden zijn met uitsluitend het vinden van een geschikte kandidaat.

Door open communicatie en betrouwbaarheid zorgt Ultimum voor hoge tevredenheid. Zowel bij klanten als bij onze medewerkers. Dit blijkt uit het feit dat Ultimum al lange tijd met haar klanten en partners samenwerkt.

Al onze professionals bezitten over de juiste certificaten en ervaring op hun kennisgebied. Met als basis ITIL Foundations en Prince2 Foundations. In vergelijking met andere ICT-dienstverleners, besteedt Ultimum bovengemiddeld aandacht aan opleidingen en persoonlijke begeleiding. Dit resulteert in gemotiveerde professionals en dienstverlening van hoge kwaliteit.
Deel dit bedrijf
Aktiesport NS Insite HRM Progress Young Engineering Werktuigbouwkunde
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.