Utrecht Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht

New Step Werving & Selectie

New Step Werving & Selectie
Bedrijfsprofiel
New Step Werving [amp] Selectie is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met personeelsbemiddeling in Noord-Oost Nederland. Vanuit onze kantoren in Harlingen en Enschede richten wij ons op de bemiddeling van vacatures op HBO en WO niveau. Onze hoofdactiviteit is het invullen van permanente banen bij bedrijven. Daarnaast hebben we eveneens ervaring met het invullen van interim banen bij bedrijven. New Step Werving [amp] Selectie is april 2007 opgericht.

New Step Werving [amp] Selectie kernmerkt zich door:

•een persoonlijke benadering van kandidaten en opdrachtgevers;
•uitgebreide kennis en ervaring binnen de werving en selectie branche;
•ervaring met verschillende vakgebieden: financieel, commercieel, inkoop, logistiek, techniek, productie, HRM;
•een uitgebreid netwerk van bedrijven en kandidaten in Noord-Oost Nederland.

Werkwijze
Bent u toe aan een nieuwe stap richting een nieuwe baan òf een nieuwe medewerker, dan wil New Step Werving [amp] Selectie u hierin graag ondersteunen.

Enerzijds begeleidt New Step Werving [amp] Selectie kandidaten naar nieuwe baan. Wij zoeken een nieuwe baan voor u waarbij uw wensen en behoefte met betrekking tot functie(inhoud), bedrijf en arbeidsvoorwaarden centraal staan. Na een persoonlijk intakegesprek gaan we voor u op zoek naar nieuwe carrièremogelijkheden.

Anderzijds begeleidt New Step Werving [amp] Selectie bedrijven met het vinden van een nieuwe medewerker. Op basis van de wensen en behoefte van onze opdrachtgevers gaan we snel en daadkrachtig op zoek naar de juiste kandidaat op de juiste plaats.
Deel dit bedrijf
ECO NOVA B.V. CareersinHolland.com BK2 Werken bij Rentokil Initial Autowerk Appono Werving en selectie ForAmbition Werving & Selectie en Detachering
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.