Utrecht Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht

DPA Recht & Ruimte

DPA Recht & Ruimte

Arbeidsbemiddeling bestuursrecht en ruimtelijke ontwikkeling

DPA Recht & Ruimte bemiddelt experts voor tijdelijke en vaste invulling van functies en opdrachten op het gebied van (ruimtelijk) bestuursrecht en ruimtelijke ontwikkeling. Gemeenten, stadsdelen, provincies, waterschappen, woningbouwverenigingen, regionale samenwerkingsverbanden en project- en adviesbureaus vinden via ons de juiste specialisten. Ook bieden we adviesoplossingen en diensten die kunnen bijdragen aan het optimaliseren van de interne processen.

Heldere focus

Als specialistische business unit van DPA Group richten we ons volledig op juridische, planologische stedenbouwkundige en technische functies. Onze specialisten scheppen helderheid in de snel veranderende wereld van regels en wetten. We kennen de markt en de mensen, begrijpen de wensen en spreken uw taal.

Ruimte voor talent

DPA Recht & Ruimte ondersteunt organisaties in hun behoefte aan de gespecialiseerde professionals, tijdelijk en vast. De juiste kennis op het juiste moment. Gemotiveerde specialisten, die door afwisselende functies en trainingen worden uitgedaagd om hun talent te blijven ontwikkelen. Flexibiliteit die werkt.

Deel dit bedrijf
Work-on Studentenuitzendbureau Online People Jobwerkt Geniek Rentokil Initial NL Breinstein
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.