Utrecht Heeft Werk

Avouch Management Search

Avouch Management Search

Adres gegevens

Adres:Berencamperweg 6B
Postcode:3861 MC
Stad:NIJKERK
Land:NL
Telefoon:+31334690117
Fax:+31332475758

Over: Avouch Management Search

Historie
Avouch is in 2000 gestart door Richard Gerestein. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de algemene werving en selectie, ontstond op basis van ervaringen met klanten en kandidaten de behoefte om een sterk gespecialiseerde IT Recruitment formule op te zetten. Meer specifiek gericht op het bemiddelen van vacatures binnen de Computer Telefonie Integratie, Callcenter Infrastructuur, Networking en voice-data integratie. Zo ontstond in het voorjaar van 2000 Avouch Executive Recruiters, later Avouch IT Recruitment.

Wat betekent Avouch?
De naam Avouch is bewust gekozen en is afkomstig uit het oud-Engels. Het staat voor ‘verzekeren’, ‘garanderen’, ‘waarmerken’ en kent met name vermeldingen in de King James vertaling van de Bijbel. Het wordt in het moderne Engels niet veel meer gebruikt. Het aan Avouch gerelateerde woord ‘Avow’ wordt wat vaker gebruikt en wil zoveel zeggen als ‘verklaren’, ‘belijden’ (van geloof, of in iemand je geloof uitspreken’. Het woord ‘Vouch’ tenslotte, staat voor ‘ ergens of voor iemand instaan’.

Dit is exact wat Richard beoogde met de oprichting van Avouch; een verbintenis, waarmerking aangaan met onze klanten, kandidaten en de bemiddelingsopdrachten. De extra mijl met onze kandidaten en klanten meelopen, het garanderen en zekerstellen van onze betrokkenheid. Klanten van het eerste uur zijn nog steeds klant van Avouch en vertellen graag over hun ervaringen.

Visie
Wij geloven dat elke organisatie een ambitie heeft die zij probeert te realiseren. Een ambitie zal in de meeste gevallen gerealiseerd dienen te worden met mensen die zich kunnen identificeren met de organisatie. De professionals dragen deze ambitie uit bij de klant, in hun werk en hun omgang met elkaar. Aandacht voor de werving en het zoeken van de goede professionals en managementleden die dit begrijpen is van het allergrootste belang.
Bij de uitvoering van haar werk, gaat Avouch uit van het principe dat ieder mens een uniek geschapen individu is, deel uitmaakt van een samenleving van unieke individuen en als zodanig gelijk en met respect behandeld wordt.

Organisatie
Op basis van onze Visie zijn 2 formules ontstaan: Avouch IT Recruitment en Avouch Management Search.
De consultants van Avouch voeren werving- en selectieopdrachten uit. Afhankelijk van de wens van de klant worden deze op exclusief of non-exclusief uitgevoerd. Bij non-exclusief hanteert Avouch het ‘no cure – no pay’ criterium, ofwel, als Avouch het gehele traject voorafgaande aan het aanleveren van de juiste kandidaat dient te financieren, wordt de bemiddelingsfee ook in 1 termijn in rekening gebracht. Garanties worden onder deze constructie niet of zeer beperkt afgegeven.
Bij een exclusieve of gedeeltelijk exclusieve opdracht geldt een gefaseerde termijnbetaling met garantiestelling. De Avouch consultant informeert u graag over de diverse vormen van bemiddelingen.

Deel dit bedrijf
Liefhebber HR Eqeep Group We Matter Webmarketeer.nl van Entopic Independent Recruiters Groep Leen Bakker Nederland BV Callcenterwerk
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.