Utrecht Heeft Werk

Arto Uitzendbureau

Arto Uitzendbureau

Adres gegevens

Adres:Nieuwezijds Voorburgwal 158/III
Postcode: 1012 SJ
Stad:Amsterdam
Land:Nederland
Telefoon:+31205317900

Over: Arto Uitzendbureau

ARTO RECRUITMENT is opgericht in 1959 en kan zich buigen over een rijke historie. Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Een 5-sterren recruitmentbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een full service HR dienstverlener en adviesorganisatie in de Amsterdamse markt. Onze focus op de hoofdstad resulteert in een dienstverlening in een Amsterdamse stijl: persoonlijk, betrokken, betrouwbaar, snel; inclusief een vleugje gogme.

ARTO RECRUITMENT is een HR specialist die van alle markten thuis is: van administratieve-, secretariële- tot financiële- en logistieke functies. Uitgegroeid tot een onafhankelijke HR dienstverlener en in staat om flexibilteit en continuïteit te garanderen. Met de nadruk op Uitzenden, Detacheren, Werving & Selectie en Payrolling.

Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service met persoonlijke aandacht. Want aandacht, daar gaat het om in onze business. Wij zijn niet alleen intermediair maar vooral ook bruggenbouwer tussen opdrachtgever en kandidaat (MBO-, HBO- en Universitair niveau). Alleen met een persoonlijke aanpak krijg je het juiste advies en resultaat.

ARTO RECRUITMENT levert HR kwaliteit vanuit één vestiging, tevens hoofdkantoor. Dat betekent korte communicatielijnen, duidelijkheid, snelheid en een groot inlevings- en aanpassingsvermogen. Wij weten wat u zoekt. Dat bewijzen onze langdurige relaties met opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers. Ons kent ons. Continuïteit en wederzijdse loyaliteit; dat zijn begrippen die hoog in ons vaandel staan.
Deel dit bedrijf
Avouch Management Search Fourtune Werving & Selectie NS Insite Buro C5 MARK Recruitment HRM Progress
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.