Utrecht Heeft Werk

Salarisprofs OLD

Salarisprofs OLD

Salarisadministraties verbeteren
We bieden vier diensten aan die – zowel los als in combinatie – de salarisadministratie van Nederlandse ondernemingen blijvend beter maken. Ook al zijn we maar even binnen.

 • Detachering

 • Werving & selectie

 • Consultancy

 • Kenniscentrum

Succes
Vanaf onze oprichting in 2005 hebben wij ons ontwikkeld tot een van de marktleiders in Nederland op het gebied van salarisadministratie. Dit succes was niet mogelijk geweest zonder jullie: trouwe klanten, relaties en gedreven salarisprofessionals. Dank daarvoor en we hopen jullie snel tegen te komen; face-to-face, telefonisch, per mail of op een evenement.

Salarisprofs in 4 woorden
Onze merkwaarden vertellen wie we zijn en hoe we ons gedragen. We nodigen je uit ons erop af te rekenen, dat doen we zelf namelijk ook.

 • Deskundig
  We maken waar wat we beloven. We weten precies waar we het over hebben en anders zorgen we daar wel voor. We werken constant aan onze eigen ontwikkeling en daarmee aan die van het vak. Onze kennis bepaalt onze kwaliteit en betrouwbaarheid.

 • Betrokken
  Persoonlijke aandacht is onmisbaar voor hoe wij werken. Het vullen van een tijdelijk gat, het bijspringen in een drukke periode, het optimaliseren van een administratie, al die cijfertjes en overzichten, alles wat we doen draait uiteindelijk om mensen. Om vertrouwen, begrip, en om eerlijk tegen elkaar kunnen zijn.

 • Daadkrachtig
  We zijn van aanpakken en doorpakken, van afspraak is afspraak en van ergens energie instoppen om het er dubbel uit te krijgen. Juist omdat we bij zoveel bedrijven over de vloer komen, weten we dat elke organisatievorm, interne cultuur en branche andere eisen stellen aan de salarisadministratie. En dus aan ons.

 • Prikkelend
  Verbeteren begint met uitdagen. Met de vraag of het sneller, handiger, leuker of mooier kan. Met een verrassend inzicht, een ongemakkelijke waarheid of een creatieve aanpak. We dagen de wereld om ons heen graag uit. Maar vooral ook onszelf.
Deel dit bedrijf
Nox People Accountancy WerkenOpEenHelpdesk.nl Talent Relations Xquisit bvba Solid Techniek Korndewal IT-workX B.V.
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.