Utrecht Heeft Werk

Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders B.V. 2011

Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders B.V. 2011
Groenewegen en Partners is een duurzame en moderne incasso- en gerechtsdeurwaarderorganisatie. Een allround creditmanagementorganisatie die snelheid, expertise en precisie verzekert in het debiteurenbeleid van haar cliënten. Met veertien vestigingen, twee incassokantoren en meer dan 350 gekwalificeerde mede- werkers bestrijkt Groenewegen en Partners heel Nederland.

Een resolute aanpak, maatwerk en creativiteit kenmerken haar dienstverlening. Groenewegen en Partners kan u op alle mogelijke manieren ondersteunen met een veelzijdig dienstverleningspakket. Van debiteurenbeheer, via pre incasso (minnelijke en gerechtelijke incasso) tot executie.

We bieden totaaloplossingen voor uw creditmanagement. Maar net zo gemakkelijk kunt u kiezen voor bepaalde modules. Maar we zijn meer. Groenewegen en Partners is toonaangevend in Nederland. Naast totaal- oplossingen voor creditmanagement, verzorgen we ook opleidingen en trainingen.

Ook voor detachering bent u bij ons aan het juiste adres. En we hebben een gespecialiseerde unit met Budgetconsulenten: Adago. Op deze website vindt u een compleet overzicht van onze dienstverlening en van onze oplossingen.
Deel dit bedrijf
Suc6! Recruitment B.V. IT-Profile Werk & Co Webmarketeer.nl van Entopic Secretary Match Immenso Uitzendidee Fourtune TinkC design en interieur
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.