Utrecht Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht

Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders B.V. 2011

Groenewegen en Partners Gerechtsdeurwaarders B.V. 2011
Groenewegen en Partners is een duurzame en moderne incasso- en gerechtsdeurwaarderorganisatie. Een allround creditmanagementorganisatie die snelheid, expertise en precisie verzekert in het debiteurenbeleid van haar cliënten. Met veertien vestigingen, twee incassokantoren en meer dan 350 gekwalificeerde mede- werkers bestrijkt Groenewegen en Partners heel Nederland.

Een resolute aanpak, maatwerk en creativiteit kenmerken haar dienstverlening. Groenewegen en Partners kan u op alle mogelijke manieren ondersteunen met een veelzijdig dienstverleningspakket. Van debiteurenbeheer, via pre incasso (minnelijke en gerechtelijke incasso) tot executie.

We bieden totaaloplossingen voor uw creditmanagement. Maar net zo gemakkelijk kunt u kiezen voor bepaalde modules. Maar we zijn meer. Groenewegen en Partners is toonaangevend in Nederland. Naast totaal- oplossingen voor creditmanagement, verzorgen we ook opleidingen en trainingen.

Ook voor detachering bent u bij ons aan het juiste adres. En we hebben een gespecialiseerde unit met Budgetconsulenten: Adago. Op deze website vindt u een compleet overzicht van onze dienstverlening en van onze oplossingen.
Deel dit bedrijf
IT-Workx ARTO Recruitment Adviesgroep '88 Job Genius NL Online Careers Solid People Joinuz Omgeving en Recht Consolid DPA Recht & Ruimte
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.