Utrecht Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht

MarCom People

MarCom People

Adres gegevens

Adres:Wilhelminapark 46
Postcode:3581NL
Stad:UTRECHT
Land:Nederland
Telefoon:+31302209787
Fax:+31302209788

Over: MarCom People

MarCom People is een specialist in bemiddeling voor posities in Marketing en Communicatie. Of het nu gaat om vaste banen of interim posities, je bent bij ons aan het juiste adres.

Onderdeel van Preferred People Group, netwerk in recruitment

MarCom People maakt deel uit van Preferred People Group. De samenwerking tussen de labels binnen onze groep - MarCom People, CRM People, Interaction People, Customer Care People en Sales People - zorgt voor een sterk netwerk van recruitmentorganisaties binnen de specifieke vakgebieden.

Specialist in het MarCom vakgebied

De naam zegt het al: MarCom People is gespecialiseerd in vacatures en interimopdrachten op het gebied van marketing en communicatie. Wij spreken de taal en kennen de weg. Onze consultants hebben 'hart voor het vak' en zijn toegewijd aan het maken van de juiste match. Zij zijn bij uitstek in staat om kandidaten te adviseren over hun volgende carrièrestap.

Deel dit bedrijf
URbrand IJssel Technologie Perspectief BV Joinuz Carré Engineering Adviesbureau de Rijk Energie Recruitment BV Telefonischwerk.nl Leen Bakker Nederland BV Monique Huizinga CareerHouse (House of Labour BV)
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.