Utrecht Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Utrecht
Utrecht
Utrecht
Utrecht

Secretary Match

Secretary Match

De werkwijze van Secretary Match

Werken met Secretary Match betekent samenwerken. Na een persoonlijke kennismaking en gesprek, geven wij u een advies over de professional en de vorm van dienstverlening. U mag van ons heldere, eerlijke en vooral duidelijke communicatie verwachten. Wij houden u op de hoogte van de procedure, de status van onze zoekopdracht en reactie van de kandidaten. Ook als de professional bij u aan de slag gaat zullen wij, indien nodig, de juiste begeleiding en advies geven. Wij bieden de volgende mogelijkheden in dienstverlening:

Werving en Selectie
Wanneer u een professional zoekt die direct bij u in dienst treedt. U geeft ons hiervoor de zoekopdracht en u ontvangt een aantal geschikte professionals die op zoek zijn naar een vaste baan.

Detacheren
Wanneer u een tijdelijke invulling wilt geven aan uw vacature kunt u kiezen voor detacheren. Hier krijgt u ook de professional die past bij uw team, organisatie en functie voor een vooraf vastgestelde periode. Dit kan een periode van 1 maand zijn maar ook voor een langdurige opdracht. Detacheren kan de ideale oplossing zijn voor een project, een langdurige ziekte, zwangerschapsverlof of bij een extra drukke periode in uw organisatie.

Freelance
Secretary Match werkt graag met freelance secretaresses voor het invullen van uw tijdelijke opdracht. Wij werken met professionele freelancers die wij persoonlijk kennen. Zij kennen het secretaressevak als geen ander en hebben hun eigen specialisme welke voor uw organisatie een toegevoegde waarde kan hebben. Naast de tijdelijke opdrachten als zwangerschapsverlof, ziekte of projecten kunt u een freelancer goed inzetten voor het opzetten, verbeteren of herstructureren van uw secretariaat.

Deel dit bedrijf
Chain Technical Professionals IcTalented People JobForce Recruitment Solutions The Green Door Company Flex Solutions IT & Finance Sports Unlimited Retail B.V. Krüse Management Recruitment
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.