Utrecht Heeft Werk

Talent ICT Nederland B.V.

Talent ICT Nederland B.V.

Talent ICT heeft gekozen voor een platte organisatie met korte lijnen.Wij hechten veel waarde aan onze bedrijfscultuur die we kort samenvatten als: teamwork in een vriendschappelijke ambiance, collega’s worden vrienden. Deze filosofie wordt gedragen door zowel de medewerkers als het management.Bij de werving en selectie van nieuwe collega’s zijn we dan ook kritisch met ons aanname beleid.We letten voornamelijk op karakter, drive, leergierigheid en communicatieve vaardigheden.

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit komt tot uitdrukking in onze dienstverlening naar de klant alsmede de expertises van zeer ervaren professionals.

Tariefstelling
Met onze tarieven zijn we absoluut concurrerend in de markt. Dit leidt tot aanzienlijke besparing in uw kosten budget. Mede om deze reden maken veel grote markt spelers gebruik van de expertise van Talent ICT.

Meerwaarde
In de praktijk blijkt Talent ICT een volwaardige partner te zijn, die heeft bewezen in staat te zijn langdurige relaties aan te gaan met opdrachtgevers. De belangrijkste reden van onze opdrachtgevers om met Talent ICT zaken te doen, is:

Onderneming met een stevig fundament
Talent ICT heeft een duidelijke visie, maar ook de kennis om deze visie in een strategie om te zetten alsmede in de praktijk te brengen. Tevens heeft Talent ICT een gezonde financiële positie, en haar bedrijfsvoering goed verzekerd. Allemaal bouwstenen voor een stevig fundament. De meeste bedrijven gaan ten onder omdat zij één of meerdere van bovengenoemde kwaliteiten missen.

 

ADRESGEGEVENS


Talent ICT Nederland B.V.
Lisdoddepad 7
1338 TJ Almere

Tel: 088 - 012 86 66
info@talentict.nl 

Deel dit bedrijf
S&L Job Solutions Matchpartner-reintegratie Solyne Matchpartner re-integratie
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.