Utrecht Heeft Werk

Bekijk

Onze nieuwste vacatures

DPA Banking & Insurance

DPA Banking & Insurance

Flexibiliteit die werkt

Kennis, kunde en talent verbinden aan de juiste opdrachten en functies in het bank- en verzekeringswezen. Dat is wat ons bij DPA Banking & Insurance dagelijks bezighoudt. Om ervoor te zorgen dat onze professionals kunnen blijven groeien, investeren we op alle mogelijke manieren in hun ontwikkeling. Zo kunnen we onze klanten op ieder gewenst moment voorzien van de juiste specialistische kennis en van extra slagvaardigheid door een flexibele schil van gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers.

Detachering in bank- en verzekeringswezen

  • Uitdagende opdrachten en duurzame ontwikkelingsmogelijkheden voor professionals

  • Bemiddeling voor operationele kernfuncties bij banken en verzekeraars.

  • Specialisten met actuele kennis en kunde, op het juiste moment

  • Selectie op maat vanuit een groot, landelijke netwerk

Kennis van de markt domeinen en functies

Als zelfstandige business unit van DPA Group kan DPA Banking & Insurance zich volledig richten op detachering in het bank- en verzekeringswezen. We hebben een diepgaande kennis van onze markt, begrijpen wat de wensen van opdrachtgevers en professionals zijn en spreken hun taal. Zo kunnen we snel de juiste ‘matches’ realiseren en onze klanten optimaal ondersteunen. En kunnen gekwalificeerde professionals energiek hun schouders zetten onder nieuwe uitdagingen. Flexibiliteit die werkt.

Deel dit bedrijf
Adviesbureau de Rijk Bouwwerv SBC Solutions Independent Recruiters Adviesgroep '88 Metafoor Groep Senet Helder Recruitment Netwerkt job search
Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.