Management Assistent.

Locatie

Houten

Publicatiedatum

30-06-2023

Publicatie eindigt

30-06-2024

Opdrachtgever

sQout

Profiel Management Assistent

Als je graag de spin in het web bent als het aankomt op de coördinatie van werkzaamheden, gecombineerd met secretariële taken, dan zal deze interessante vacature bij een heel prettig kantoor je zeker aanspreken. Je bent de steun en toeverlaat van een management team. Je bewaakt deadlines en punten die moeten worden aangepakt, je onderhoudt databases, je begeleidt projectassistenten en bij afwezigheid vervang je hen. Verder verzorg je taken zoals het verwelkomen van bezoekers en de telefoon opnemen. Woorden als stressbestendig, verantwoordelijkheid durven nemen en efficiënt werken passen uitstekend bij jou. Tot slot zoek je altijd naar mogelijkheden om het werkproces te verbeteren. Dankzij kritische analyse slaag je daar ook in.

Vereisten Management Assistent

Hbo werk- en denkniveau, plus bekend met meerdere aspecten van Microsoft Office
Je bent stressbestendig, werkt gestructureerd en je bent pragmatisch ingesteld
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
Het is wenselijk dat je interesse hebt in vastgoed
Je bent een kei in het vinden van verbeterpunten voor het werkproces
Je durft het voortouw te nemen

Bedrijfsprofiel Management Assistent

Wie wil beleggen in vastgoed, moet de exacte waarde daarvan weten. Dit bedrijf uit Houten is de onbetwiste specialist op dit gebied. De klant krijgt een totaalpakket aangeboden. Het is geen kwestie van ‘taxeren en de taak zit er op’, maar er worden desgewenst vastgoedportefeuilles beheerd. Aan- en verkoop van (delen) van de portefeuille kan ook worden verzorgd. Bovendien worden er adviezen gegeven over beleggingsmogelijkheden, maar jij gaat aan de slag op de afdeling taxatie. In totaal krijg je rond de 70 nieuwe collega’s.

Je toekomstige getalenteerde collega’s zijn heel enthousiast over het bedrijf. De onderlinge verhoudingen zijn goed en er wordt letterlijk en figuurlijk op een directe manier gecommuniceerd. Intern e-mailverkeer wordt vermeden omdat rechtstreeks contact vaak effectiever is. Elkaar complimenteren vormt ook geen uitzondering. Dankzij de flexwerkplekken kun je ook eens een dagje ergens anders zitten. Bij de uitvoering van je werk geniet je veel vrijheid. N.B. De koffie is van prima kwaliteit.
Als je hier werkt, kom je automatisch in aanmerking voor interne opleidingsmogelijkheden.

In de uitgebreide kantine kun je elke werkdag gezamenlijk genieten van een smakelijke, gezonde lunch. Er worden gezellige bijeenkomsten georganiseerd zoals bedrijfsborrels. Eén keer per jaar wordt er een bedrijfsuitje over de grens georganiseerd waarbij je op het strand of in de sneeuw belandt. Los daarvan zijn er het hele jaar door (sport)activiteiten.

Arbeidsvoorwaarden Management Assistent

Een salaris dat past bij je capaciteiten
Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden , salarisrange tussen € 2800,- en € 4200,- obv 40 uur
Alle kansen om je verder te ontwikkelen, inclusief een mentor
Een gezellige ambiance met veel humor en hard werken
Prima koffie, een smakelijke lunch en de kans om je ideeën tot uitvoering te brengen

Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.