Assistent Accountant Juniorfunctie samenstelpraktijk

Locatie

Hilversum

Publicatiedatum

24-07-2022

Opdrachtgever

Rousch

Functie omschrijving - Assistent Accountant Juniorfunctie samenstelpraktijk

Klaar met je bacheloropleiding en enige ervaring opgedaan, bijvoorbeeld door stages? Dan is deze baan geknipt voor jou! Als assistent accountant start je hier onder begeleiding van een ervaren collega en ben je een onderdeel van het team. Je begint met het voeren van administraties en het voorbereiden van fiscale aangiften en naarmate je hier zelfstandiger in wordt ga je meedraaien in de samenstelpraktijk. Doordat je directe feedback ontvangt, krijg je hier de kans om je snel te ontwikkelen in de praktijk.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgroot zelfstandig accountants- en advieskantoor te Hilversum. Als fullservice kantoor staan zijn tal van klanten bij uit voornamelijk de directe regio en het brede MKB. De 4 partners werken zelf mee in de praktijk en laten je graag zien hoe zij zorgen voor een kwalitatieve dienstverlening, goed contact onderhouden met de klanten en met elkaar actieve samenwerken op informele wijze. Wij zoeken voor hen een assistent accountant die aan het begin van zijn of haar accountancy carrière staat.

Salarisindicatie

Startsalaris € 2.000,- à € 2.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Aangevuld met goede secundaire voorwaarden zoals 29 vakantiedagen, studiekostenregeling, pensioen, onkostenvergoeding EN een 13e maand!

Functie eisen - Assistent Accountant Juniorfunctie samenstelpraktijk

  • Om voor deze functie in aanmerking te komen, dien je in het bezit te zijn van een afgeronde Bachelor Accountancy, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • Enige werkervaring op een administratie of een accountantskantoor geniet de voorkeur (bijvoorbeeld door stages);
  • Positieve, klantgerichte en proactieve instelling;
  • Teamspeler die graag met klanten en collega’s in contact staat.

Voldoe je hieraan en ambieer je een carrière in de accountancy? Neem dan snel contact met ons op!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren
.

Utrecht Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.